Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FikuMikuNieMaNicku

miłość = seks ?

Polecane posty

Gość FikuMikuNieMaNicku
oczywiscie fajnie jest sie kochac i lubie to, zeby nie było! ale nie codziennie !!

Gość frannia
uwazaj bo jak mu nie dasz to moze zaczac szukac innej na boku :P

U mnie zwiazek tez od seksu sie nie zaczal. Najpierw bylo zrozumienie, wspolne zainteresowania, podobne wartosci. Ale jak juz zaczelismy wspolzycie to staramy sie tez utrzymac je na wysokim poziomie bo to poniekad tez oznaka ze sie sobie podobamy i pociagamy siebie fizycznie. Zauwaz, ze czesto jak nie funkcjonuje cos w sferze seksualnej to przerzuca sie tez to i na inne sfery zycia pary. Dlatego wedlug mnie sex jest waznym elementem. Wychodze z zalozenia ze wspolne zainteresowania moge tez dzielic i ze znajomymi a jesli chodzi o sex to wiadomo tylko z partnerem.

Gość FikuMikuNieMaNicku
chcialabym sie z nim kochać ale tez rozmawiac i jednoczesnie widziec w nim kogoś mi bliskiego do pogadania, przytulania itp, a ty mi tu mowisz ze mam sie z NIM TYLKO BZYKAć BO OD TEGO JEST ?

Gość frannia
u mnie wszystko sie zaczelo od seksu, czego moze troche zaluje, ale nie uwazam zebysmy byli niedobrani wzgledem zainteresowan, nawet do siebie pasujemy

Gość frannia
nie pisze ze masz sie z nim bzykac, rob jak uwazasz, ale pozniej miej do siebie pretensje jak cie zostawi dla jakiejs innej. Bo faceci niestety troche tacy sa i nic tego nie zmieni.. troche takie zwierzaki z nich ;)

Gość kikunia 32 34
ja mam wspanialego partnera:) pod kazdym wzgledem. A jezeli chodzi o sex to zazwyczaj oboje mamy ochote w tym samym czasie, wiec sie wtedy kochamy:) Ale zwiazek bez sexu, jak dla mnie, jest jakis niepelny, bo wazne jest okazac sobie uczucia i pozadanie rowniez w sferze cielesnej, Czyz nie?

Gość kikunia 32 34
hehe a tak na marginesie to od pewnego czasu jestem strasznie niewyzyta, wiec moj Facet nie ma ze mna problemu, ani ja z nim:)

Gość Zabcia0031
słuchaj jak dla mnie sex nie jest wyrazem milosci jakiej kolwiek wkoncu faceci mysla o tym zeby sobie dogodzic niestety faceci tylko o jednym najlepiej porozmawiaj z nim o tym bo nie mozesz sie zmuszac do czegos czego tak naprawde nie chcesz dla mnie sex mozna okreslic na wiele sposobow pewnie jest wyrazem jakis tam uczuc ale nie tak powinien okazywac Ci ze Cię kocha ale wkoncu musisz o tym z nim porozmawiac od seerca bo skoro Ci to nie psauje to musisz temu zardzic przynajmniej ja tak uwazam:):)

Gość FikuMikuNieMaNicku
facet jest generalnie dziwnym stworzeniem

Gość FikuMikuNieMaNicku
powinni rozdawać instrukcję obsługi do każdego ;D

No, nie mówiąc już o kobietach ...;). A co do seksu. Czy ja wiem, niektórzy chyba myślą też, jak dogodzić partnerce. A to tak mi się wydaje dużo trudniejsze zadanie, niż dogodzenie sobie samemu. Więc tak, seks w którym partner się stara, aby to partnerka doznała satysfakcji z całą pewnością jest przejawem uczuć. To taka najbardziej pierwotna forma ich wyrażania, ale przy tym autentyczna. A facet, jeśli naprawdę kocha, to na pewno chce czegoś więcej, niż zaspokojenia własnej chuci. No, ale co ja tam wiem. Nie praktykowałem, ale takie mam zapatrywanie na te sprawy.