Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anikas74

MAM grzybice pochwy z dziwnymi zgrubieniami..Mozna to wyleczyc??

Polecane posty

Gość Anikas74

Jej...ile mozna sie tak mordowac.Cierpie na ciagle nawroty grzybicy.Stosowalam juz chyba wszystko,clotrimazol, rosa,zakupilam irygator i nic!Na miesiac spokoj i znow to samo!Przed ciaza,ktora niestety musialam usunac(9 tc.brak echa od zarodka),owszem wystepowaly u mnie grzybice,ale nie tak zaawansowane.Bylam u gin, nie powiedzial nic nowego z tym ze zamartwilam sie poniewaz cala \'cipke\'\'mam w takim czyms podobnym do dzikiego miesa...drobne zgrubienia na lechtaczce,wargach sromowych,przy wejsciu do pochwy i miedzy pochwa a odbytem.Gin powiedzial ze to zginie,dal kolejne tabletki i dowidzenia.Ale do cholery nie ginie i znow dostalam zapalenia po miesiacu od odstawienia tabletek.Czy jest jakas szansa na wyleczenie tego swinstwa.Wstydze sie przez to nawet kochac ze swoim mezem.Prosze pomozcie!!!

Gość poziomkowy-sorbet
niestety nie moge Ci wiele doradzic, choc tez mialam zapalenie, ale dalam sobie z nia rade... mama dala mi antybiotyk w globulkach , mylam sie 5 razy dziennie i smarowalam clotrimazolem. i kupilam tabletki na rownowage flory bakteryjnej. musisz isc do innego lekarza, sprobuj prywatnie. musisz szukac lekarza tego odpowiedniego. lekarz lekarzowi nie rowny.

Gość Anikas74
bylam juz u wielu...prywatnie rowniez.kazdy co innego...jeden mi nawet przepisal zowirax...bo nie wiedzial co to...rozlozyl rece.i po kiego tyle lat sie ucza??tylko kasy by wiecej chcieli...a pomoc czlowiekowi nie potrafia!!

Gość poziomkowy-sorbet
dokladnie, podzielam Twoja opinie. no kurcze przeciez musi byc jakis sposob, napewno jestes nie jedyna ktora ma to utrapienie. w takim razie musisz sie leczyc na zasadzie prob i bledow. ale idz raz jeszcze do lekarza i powiedz co mialas za leki przepisywane.poczytaj o tym tez w necie...

Gość celulitiska
ja znam genialna p doktor ale w radoimiu. mi na grzybice dala szczepionke i duzo pomoglo

Gość jak znam zycie
idz z tym do dermatologa wenerologa napewno ci pomoże :)

Gość znam to z autopsji
zrób wymaz na rodzaj grzyba, a wtedy będzie wiadomo co i jak leczyć... ja męczyłam się tak dwa lata, ciągłe nawroty, aż wreszcie mojego gina olśniło, że należy to zrobić :( ... kosztowała mnie ta jego nieświadomość wiele kasy :(... tak więc radzę zrób wymaz

Gość miałam to
te zgrubienia to kłyciny kończyste....

Gość Anikas74
Dziekuje kobietki.Ale wiecie jak to jest od lekarza do lekarza...wenyrolog do ginekologa,ginekolog do wenyrologa..i nikt nnie ma o tym bladego pojecia.A ja nie spie tak jak oni na kasie by tak 100 sie wszedzie rzucac.I jeszcze leki kupi ktore za pzeproszeniem gówno pomagaja.A ty,czasem oni czesciej ogladaja mnie nago niz moj maz!

Gość Anikas74
o wymazie zaden nic nie wspominal...a co do klykcin o tez tak myslalalm,ze zaraili mnie w szpitalu,podczas lyrzeczkowania.Innego wyjscia nie widzialam poniewaz sypiam tylkoz jednym partnerem.I moze teraz poprostu nie chca sie przyznac do bledu.Ale zbyt wielu podzielilo te opinie...wiec ufam wiekszosci....

Gość Anikas74
o wymazie zaden nic nie wspominal...a co do klykcin o tez tak myslalalm,ze zaraili mnie w szpitalu,podczas lyrzeczkowania.Innego wyjscia nie widzialam poniewaz sypiam tylkoz jednym partnerem.I moze teraz poprostu nie chca sie przyznac do bledu.Ale zbyt wielu podzielilo te opinie...wiec ufam wiekszosci....

Gość faktycznie dolina
ale co to za lekarze idioci że nie powiedzieli Ci ze masz wirusa opryszczki ? skoro nawet ty widzisz jakieś zmiany w wyglądzie skóry a oni nic nie mówią ? pytałaś ich co to za zgrubienia ? wejdź na www.hpv.pl tam znajdziesz informacje, moze powinnaś zrobic test na obecnośc wirusa ?