Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18 tyd

ruchy w 18 tyg

Polecane posty

Gość 18 tyd

czy też tak wcześnie czułyście swoje dziecko?

Gość Już mam Cię dość ...
ja tak wcześnie czułam, ale się nie przyznałam mojej gin, ona się mnie zapytała czy czuję jakieś ruchy, ja powiedziałam że nie a ona na to: to dobrze bo nie powinna pani jeszcze nic czuć ....

Gość kwa-kwa
jak to - nie przyznalas sie?! dziwne jak dla mnie moim zdaniem mozna juz czuc ruchy w tym czasie, kazda ciaza to indywidualna sprawa, tak samo porod niby nastepuje po 40 tygodniach ciazy, a jesli urodzi sie w 38 to jest tez ok i mowi sie, ze w terminie

Gość amotaks
też czułam wcześniej ale były znacznie mniej wyraźne gdzieś tak miedzy 15 -16 tyg

Ja pierwsze delikatne muśnięcia poczułam już w 13 tygodniu (pierwsza ciąża). Kopy zaczęły się w 1 5 tygodniu, teraz jestem w 17/18 tygodniu i dajeee równo ;)

Gość a oto streszczenia
ja pierwsze wyraźne poczułam właśnie w 18. tc.

Jak ktoś pyta to pewnie dlatego że chce wiedzieć więc nie rozumiem dlaczego te złośliwości!!!. A ja odpowiem w pierwszej ciąży ruchy czułam w 16 tygodniu a w drugiej już w 15,5 tygodniu. Więc jak najbardziej można czuć ruchy w 18 tygodniu. Pozdrawiam

Gość co tu dużo gadać
w pierwszej ciąży miałam w 18 tyg. w kolejnych wcześniej czułam, bo wiedziałam o co biega

Ja wlasciwie cala ciaze nic nie czulam... pod koniec raczej widzialam, ze w brzuchu "cos" sie rusza.... ale tego typowego musniecia, pukania, obracania, kopania- niestety njet :-(

ja poczulam w 16 tc, potem byl tyzien przerwy, i znow poczulam:) wtedy bylam juz pewna ze to jest TO! Spytalam lekarki czy mozliwe zeby poczuc ruchy w 16 tc ale powiedziala ze raczej nie , choc sa wyjątki. Mysle ze w 18 tc jak najbardziej.

Gość allala
to was zaskocze nawet lekarz nie chcial mi uwierzyc ze ja mialam juz w 14 tygodniu ruchy i z dnia na dzien coraz mocniejsze

Gość no ja
ja czułam juz 17 tyg ( to moja pierwsza ciąża) tez byłam tym zdziwniona taki bulgotanie i jakby ktos od spodu cie smyrał do konca zycia zapamietam to uczucie trzepotanie nie wiemjak to okreslic :)