Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem grubaską

motyyyyyywacja

Polecane posty

Gość oo właśnie tak
aby wyszlo trzeba to polubic .. notowac , ja strasznie lubilam czytac jakies gazetki a w nich sporo zdjec zgrabnych dziewczyn to mobilizowalo, a potem waga ladnie spadala wiec jeszcze bardziej. poczatke najgorszy ale nie poddawajcie sie !:)

Gość nie jestem grubaska
wreszcie mi wychodzi!!! od 3 dni jestem na diecie, jem 4 razy dziennie , nie glodze sie ale jem zdrowe rzeczy, wychodzi to ok 800 kcal dziennie. dzis znajdlaM NA obiad troszzke wiecej niz planowalam, ale to byly tylko warzywa na patelnie z 2 plasterkami serka light. oby tak dalej to bedzie dobrze:))

co z tym octem niby chcesz robic?? tak chyba robią anorektyczki wiec chyba do niczego dobrego to nie prowadzi

Gość pudło
a wiecie co mnie motywuje??? zdjęcia okropnie grubych dziewczyn. mam jakoś na odwrót. bo jak patrzę na szczupłe to się załamuje. no albo oglądam moje fotki sprzed 7kg

800 kcal to jest właśnie głodzenie, zwiększ sobie te ilość do 1100, no chyba ze marzy ci sie efekt jojo. I ćwicz bo to podstawa;)

JA umieram .. człowiek troche jedzenia spróbował we święta i teraz trudno do 900-800kcal wrócić :( czy jestem sama z tym problemem? Gdzie motywacja...

Gość oo własnie tak
Lady_Marika =>ocet jablkowy a nie spirytusowy jest zdrowy ! poczytaj troche na ten temat, tez mialam takie podejscie jak Ty i powiedizlam nigdy tego nie wezme do ust ..

Gość nie ejstem grubaska
wiem ze ruch to podstawa:P naraZIE tylko a6w bo jescze chora jestem, ale od 1 jak zdrowko dopisze zaczynam basen i aerobik 3 x w tyg

Gość oo własnie tak
juz niedlugo prawdziwa wiosna ,chce sie wyjsc z domu, nawet spacer jest wazny :) nie wspominajac o rolkach czy rowerze:)

pilam ocet jablkowy przez miesiac nie zauwazylam zadnej roznicy a bylo to ochydne... Mi sie dzisiaj szykuje imprezka wiec nie mam zamiaru sie glodzic bo sie nawale w godz.

Gość pudło
no jak idziesz na imprezę to się porządnie najedz:) dzisiaj nie licz kalorii:) udanej zabawy:)