Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katihell

Włosy wyszły u fryzjera słomkowe po ciąży zamiast blond... czy płukanka pomoże?

Polecane posty

Gość katihell

Polećcie mi coś konkretnego bo mam żółto-rude włosy, choć zawsze wychodziły blond.. fryzjerka stwierdziła, że to w połogu tak bywa, po ciąży.. :(

Nie powinny wyjść w połogu żółte ja polecam kupić w sklepie fryzjerskim lub u fryzjera toner, z reszta ja nie wiem jak cie mogła wypuścić z takim kolorem (sorki) ale powinna ci położyć toner na te włosy, bo normalny fryzjer nie wypuści klienta z \"kurczakiem\" na głowie. Ewentualnie spróbuj srebrnej płukanki, chociaż wątpie, no troche tam posiwi...

Gość na to srebrna
lub fioletowa płukanka, tylko ostrożnie z ilością ewentualnie szampn przeciwłupieżowy (on zmywa kolor) lub płukanie wodą z cytryną jest taki specjalny szampon Regaine czy jakos tak, kupisz w Rossmanie płukanki są tańsze kosztują chyba 3 zł, szampon okołu chyba 20 zł

Gość katihell
No niestety wypuściła mnie z takimi włosami :o Nałożyła mi farbę która rzekomo miała wyjść na 100% blond a wyszła ruda!!! Poprawiała mi potem pasemkami rozjaśniaczem :o Teraz mam zółto-rude pasma, byłam poprawić u innego fryzjera i coś tam jest lepiej ale nie dużo bo bali się dawać znowu rozjaśniacz (na drugi dzień poszłam poprawiać) więc dodali pare ciemniejszych pasm, pare blond i tonerem. Chciałam kupic ten toner ale cena mnie poprostu rozwaliła...