Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmika

czy warto jest związać się z rozwodnikiem???

Polecane posty

Jestem panna.Poznałam mężczyznę który jest po rozwodzie ,ale z tego związku nie ma dzieci.Obydwoje mamy 32lata.Jego malżństwo skonczyło sie z winy jego zony.Czuje że obydwoje angażujemy sie,on jest w porządku wobec mnie,szanuje mnie i jest kochany,ale nie wiem czy warto?Po prostu mam obawy bo raz już mu nie wyszło z winy kobiety i boje sie tego aby teraz on nie zaczął ranić kobiet.Choć po rozwodzie jest juz 3 lat.Zapewnia mnie że pragnie mieć normalną rodzinę ,czyli żonę i dziecko.

Gość fdbsfdb
on powinien zadać sobie takie same pytanie na temat kobiety która pyta o takie sprawy obcych na forum i kieruje się jakimiś irracjonalnymi lękami :/

Gość ZUZIA21
AUTORKO TO ZALEŻY JAKI ON JEST. MÓJ NARZECZONY JEST ROZWIEDZIONY. JEST TO WSPANIAŁY CZŁOWIEK I BARDZO SIĘ KOCHAMY. JEST TO NORMALNY FACET TYLKO ŻE Z WIĘKSZYM DOŚWIADCZENIEM ŻYCIOWYM I TO JEST WŁAŚNIE U NICH LEPSZE NIŻ U TAKICH FACETÓW KTÓRZY MAŁO O ŻYCIU WIEDZĄ. PS. JEŚLI GO KOCHASZ TO SIĘ NIE ZASTANAWIAJ:) POZDRAWIAM

w wieku 30+ to już raczej ciężko o kawalerów :D chyba że bardzo specyficznych "Mam 36 lat, nigdy nie miałem dziewczyny i piszę na kafe jako xxxxxx" :classic_cool: a reszta w mniej lub bardziej formalnych związkach :P