Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna16

Jak wybić chłopakowi najlepeszą koleżankę?

Polecane posty

Gość niepewna16

Mam chłopaka, z którym chodzę od trech lat.Brdzo się kochamy. Ostatnio pokłóciliśmy się i zerwałam z nim.Później tego żałowałam.Po tygodniu wróciliśmy do siebie ale jest teraz całkiem inaczej.Wiem że on mnie nie zdradzi,ale ma taką jedną koleżankę z którą sie bardzo dobrze dogaduje...a ja jestem zazdrosna.Powiedziałam mu o tym ale on powiedział że narzie musze naprawić to co zniszczyłam w naszym związku(niestety on ma w tym rację). On pisze z tą dziewczyną ale powiedział że skoro sobie ufamy to nie będzie mi pokazywał telefonu. Co mam zrobić żeby o niej zapomniał i żebym tylko ja się dla niego liczyła??? Czy to po prostu moja wielka zazdrość?Pomocy bo nie wiem co robić. Ps.On nie chce zerwać z nią kontaktu i czasami chce się z nią spotykać ale tylko żeby pogadać jak kolega z koleżanką.

Gość salomon
Nie pomyślałaś że w czasie, gdy nie byliście razem, Twój facet znalazł sobie nowy obiekt uczuć tylko nie zdążył go zdobyć? Teraz może jest w trudnej sytuacji, bo chce być z tamtą i powoli ją zdobywa, ale na wszelki wypadek gdyby nie wyszło, pozwolił Ci wrócić. W czasie "wolności" dostrzegł że nie jesteś dla niego całym światem i zrozumiał, że może bez ciebie żyć. Teraz pewnie już nie będzie tak samo i to Ci właśnie próbuje Ci uświadomomić. Że nie będziesz mu dyktowała warunków, a on będzie robił to, na co ma ochotę. Zastanów się czy to na pewno ma sens.