Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantka_na prawko

a on instruktor

Polecane posty

Gość kursantka_na prawko

no i stalo sie... mam meza,z ktorym nie uklada mi sie wcale,mamy dziecko-najwiekszy moj skarb,nasze zycie jest takie puste... poszlam na prawko,zaczelam jazdy,instruktor co najmniej 10 lat starszy ode mnie,obraczki nie widzialam...tak cieplo sie wyraza,wszystko spokojnie tlumaczy,jest taki inny niz moj maz...nie moge przestac o nim myslec,z niecierpliwoscia czekam na kolejny dzien kiedy znowu Go zobacze...

Gość on123456789
wybadaj sytuacje i moze nawin delikatnie temat,i tak jazdy kiedys skonczysz wiec jak cos pojdzie nie tak to bedziesz miec wielkie szanse ze po skonczeniu kursu wiecej go nie zobaczysz

a moze sprobuj odbudowac malzenstwo?nie za latwo rezygnujesz?poza tym ..nie robilabym sobie nadziei.Tez mialam instruktora czarusia-i nie tylko mnie czarowal.

Gość on123456789
to malzenstwo odbudowuje juz 3 lata i ciagle ja to robie a druga strona tylko obiecuje poprawe,a nadziei sobie nie robie i nie zamierzam sie rozwodzic dla Niego bo to chyba bylaby najwieksza glupota jaka bym zrobila chodzi,juz nawet nie o to ze jest przystojny,bo w sumie do takich nie nalezy,jest ot tak przecietnym mezczyzna,ale o to ze jest taki sympatyczny,taki cieply,posiada cechy ktorych u mojego meza nie dostrzegam bo takowych nie posiada...

Gość fdsggh
a mi sie chce rzygac na takie durne topiki

Gość mnmnmmnmn
wrrrrr moj narzeczony tez jest instruktorem i jak narzie nei ma obraczki wiec to nei swiadczy o tym ze kogs ma czy nie a tez jest mily i dobrze tlumaczy bo to jego praca wiec sie zastanow czy napewno po obraczce chcesz wywnioskowac czy kogos ma czy nie a jak ci sie nie uklada z mezem to sorry zdarza sie nie zadzroszcze ale moze tego nie przekreslaj pogadajcie co ci epopsulo co sie zminilo moze jakas poradnia przemysl cxzy chcesz to niszczyc i jak instruktor kogos ma to mozesz tez niszczyc ich zwiazek

Gość kursantka_na prawko
przeciez nie pisze ze zamierzam niszczyc swoj czy jego zwiazek,jesli istnieje taki pisze tylko ze poznalam mezczyzne ktory mnie zauroczyl,z ktorym chce sie spedzac czas bo ma takie fajne i sympatyczne podejscie do czlowieka

Gość fdsggh
nie badz smieszna :o od razu widac, ze zaraz bys mu do lozka wskoczyla. skoro cie nie intersuje jako facet to po co patrzysz mu na rece czy ma obroczke czy nie? ale iidotka

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci