Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotne święta

Samotne święta, zapraszam do wspierania nas

Polecane posty

Gość Samotne święta

Zapraszam wszystkich, którzy w te święta będą sami. Bez rodziny, przyjaciół,znajomych. Jestem jedną z takich osób i smutno mi.

Gość bleee eeeble
dlaczego bedziesz sama :o

Gość ani mru mruuu
ja też będę sama w te Święta. nie tracę jednak humoru, lubię być ze sobą :) nie bądź smutna, wielu jest takich ludzi 🖐️

Gość Samotne święta
W święta rodzina jest razem. Moje dzieci wyjechały ze swoimi partnerami a ja pozostałam sama

i tym sposobem upada kolejny argument zagorzałych zwolenników posiadania dzieci ;)

Gość Samotne święta
Ewa 33 Posiadanie dzieci to największy skarb. A, ze one idą swoją drogą to inna sprawa. Tak to już jest, ze mają swoje życie. I zgadzam się z tym. Ake mi smutno. Bo jednak będę sama.

Gość Trelek
posiadanie dzieci to skarb--->pod warunkiem że sa to zdrowe dzieci, a nie jakieś z porazeniem mozgowym lub z amputowanym konczynami.

Gość Samotne święta
Dzieci się kocha bo są. I tyle. Można cierpieć z powodu pustki,z samotności. Ale nie wolno tej pustki zepełnić dziećmi. One mają swoje życie

Gość Samotne święta
To co mi wpajano przez całe życie nauczyłam moje dzieci. Miłość, pokorę. Nie mam żalu, ze mają swoje życie i żyją jak chcą. Zal mi, ze jestem sama.Ze, zapomniałaM O SOBIE.

Gość dr kawa
No tak dobre dzieci zostawiaja w Swieta matke samą w domu....

Gość ugjgjggujgjgiluy
masz okropne dzieci nie wyobrażam sobie zostawić moja Mamę samą w święta........

Gość złośliwa samica 30
Kocha sie za to ze są?Moja mama mi zawsze mowi kocham Cie bo musze,ale bardzo Cie lubie...No własnie ja moją mame kocham z przymusu,ale oprócz tego lubie z Nią być,wiec zaprosiłam ją do siebie.

Gość Samotne święta
Zycie pisze różne scenariusze. Nauczyłam dzieci by kochały i szanowały ludzi. To, ze jestem sama nie znaczy, ze mam złe dzieci. To mój problem. Dzieci zyją po swojemu.

Gość Samotne święta
Napiszę jak to jest Otóż Miałam rodzinę.Normalną2+2. Byłiśmy szczęśliwi. Miałam wypadek. To się dzarza. Straciłam nogę. Mąż mnie zostawił. Zostałam sama z dziecmi i rentą To nie jest fajne,

Gość prowizorka
super dzieci, ktore zostawiaja na swieta swoja mame sama zeby pojechac sobie gdzies z partnerami. mnie by raczej sumienie zagryzlo gdybym tylko pomyslala ze moja mama jest sama a ja gdzies tam hulam sobie. jesli juz tak bardzo chcialabym tez spedzic swieta z ukochanym to bym go do domu zaprosila ALE NIGDY BYM NIE ZOSTAWILA SAMEJ I CHOREJ MAMY W DOMU NA SWIETA.

Gość Samotne święta
Nauczyłam się funkcjonować na wózku. Dzieci codziennie zrobią zakupy, wyjdą z psem. Sprzątają. Bardzo mi pomagają. Mają prawo do wyjazdu na świąta. Mam w nich wsparcie. Mnie boli. ze nie mam szans na nowe życie, ze będę sama. Ze .,..smutno mi

Bardzo mi smutno. Co za facet, że Cię zostawił po wypadku???? Ach te chłopy, ale dzieci powiiny być z matką, bez dwóch zdań!

Gość Samotne święta
Namówiłam dzieci by pojechały sobie. Córka nie chciała, syn powiedział ze mnie nie zostawi. Wmówiłam im, ze jest OK Tylko...., nie chce byc cieżarem dla swoich dzieci

Gość prowizorka
Moja mama (odpukac bo u niej wszystko jest okey) na pewno by mi tez nie bronila wyjazdu ale ja w moim sumieniu bym nie mogla czegos takiego jej zrobic. co innego wyjechac w ktorys tam weekend od tak, ale na swieta? Tez jestem juz niezalezna, mieszkam poza domem, ale jak tylko slysze, ze cos nie tak, to nawet gdy mi mowia nie przyjezdzaj, to ja i tak przyjezdzam bo nie potrafilabym zasnac wiedzac ze z moimi rodzicami jest cos nie tak lub ze ktores z nich jest samotne szczegolnie w taki okres.

Gość złośliwa samica 30
Mamy Cie pocieszyc,więc zycze Ci wesołych świąt i spokoju ducha.Jesli czujesz sie samotna zadzwoń do dzieci. Moze jest jakaś znajoma która jest też sama?.Rozglądnij sie dobrze.

Gość Urszullaa
Ja też święta spędzę samotnie, mąż nie żyje, dzieci ułożyły sobie życie za granicą, nie mam tu żadnej innej rodziny. Już przyzwyczaiłam sie do samotności, na co dzień nie jest ona taka straszna, ale święta bez najbliższych są smutne...

Gość Odysejato ja

Gość aaaaaaaaaaanka
Wspolczuję wszystkim smotnym... u mnie w rodzinie wszyscy skłóceni,wiec i tak nie bedzie wspolnych swiat. Ale wiecie co? Swieta to nie tylko wspolne sniadanie swiąteczne,ale zapominamy,ze jest to przezywanie Zmartwychwstania Jezusa i z tego powinnismy sie cieszyc,to przezywac,radowac się nawet w samotoności.

Gość Urszullaa
Anko, współczuję Ci - skłócona rodzina to jeszcze gorsze niż samotność

Gość Ann76
Moze lepiej znalezc sobie kogos z kim mozna te swieta spedzic?

Gość Urszullaa
Ann - może i dobrze byłoby sobie kogoś znaleźć, ale...to też nie jest takie proste, z mężem przeżyłam 32 lata, szczęśliwe lata. Nie jestem już taka młodą osobą, a w tym wieku na partnera patrzy się już innym wzrokiem... Wśród moich koleżanek mam przykłady - wcale nie są takie szczęśliwe. Chyba już lepsza samotność. Autorko, doskonale Cię rozumiem, dorosłe dzieci maja prawo do układania sobie życia, a my rodzice nie powinniśmy im być kulą u nogi. To, że nie ma ich z nami wcale nie świadczy o tym, że są złymi dziećmi.Moi maja już swoje rodziny, swoje dzieci, pracę - nie mówiąc o tym, ze czasami dzieli nas od siebie wiele kilometrów. A wszystkich samotnych pozdrawiam.

Gość Proszę
sobie wyobrazić samotnych,którzy nie mają internetu.To dobry wynalazek dla mądrych.Zawsze można coś poczytać,z kimś popisać. Czas szybciej płynie.A swoją drogą dobrze czasem pobyć samemu.Pozdrawiam.

Gość Gedanit
Moje Panie,nie tylko Wy jesteście same w święta. Ja niestety też z nosem przylepionym do szyby będę wypatrywał gwiazdki nad Alpeiskimi szczytami Szwajcarskich gór. Przykre bo nie spodziewałem się tego. No cóż w życiu są wzloty i upadki. Życzę Wam byście mimo wszystko nie byli aż tak smutni w tych dniach. Waldemar (50 l) / Sarnen- CH.