Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge przestac

Obgryzanie paznokci

Polecane posty

Gość nie moge przestac

zastanawiam się czy można założyć tipsy na takie ogryzki czy trzeba chociaż trochę zapuścić, bo już wszystkiego próbowałam i nie mogę się uwolnić od tego nałogu :(:( dorosła baba, 22 lata, pracuję w biurze, podpisuje papiery codziennie i tak mi wstyd, pomóżcie prosze :( albo jakiś inny sposób niż tipsy...

jest lakier przeciw obgryzaniu paznokici-bardzo gorzki w smaku-moze to Cie oduczy obgryzania.po pomalowaniu nie widoczny

Gość ani mru mruuu
dam ci swoje do ogryzania u nóg, nie chce mi sie ich przyciąć. podaj adres :classic_cool:

Można załozyć tipsy na mocno obgryzione paznokcie. Ale może spróbuj troche zapuścić naturalne. Na początek proponuje codziennie (!!!) malować bezbarwną odżywką.

Gość wkoorrwiona dziś
ja obgryzalam, to bylo nalogiem. ale wlasnie zmotywowala mnie praca wbiurze.gdzie musialam jakos wygladac

Gość a ja mam prawie 30stke
i tez jeszcze miesiac temu mialam takie ogryzki ale jakos ostatnio sie zmotywowalam i przestalam obgryzac i teraz jak wdze jak mi urosly to zal mi obgryzac cho czasami neci i istatnio obgryzlam sobie paznokiec u malego palca :-( ale mysle ze jestem na najlepszej drodze do calkowitego pozbycia sie tego okropnego nalogu