Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadkowyyyy

dlaczego dziewczyny nie daja szans chlopakom na wozkach inwalidzkich??

Polecane posty

oj chlopiec przesadzasz,no owszem ze niektore na takich nie zwracaja uwagi ale sa przeciez takie dla ktorych jest to obojetne.Kiedys bylam zakochana w facecie na wozku ,takie iacho z niego bylo ze o jesooo ale niestety wolal wypindzona blond lalke ,spalona na solarium :) ech zycie...trudno jest kazdemu dogodzic :)

Gość to prosteeeeeeeee
Bo nie każda chce byc z facetem, który ma jakis ograniczenia? byc za niego odpowiedzialna? nie wmawiajcie mi ze z facetem sparalizownym jest dokładnie wszystko tak samo, jak z normalnym, mozna wszedzie pojsc, wszystko zrobic. A moze kazda kobieta chce miec jak najbardziej pelnowartosciowego faceta, podibnie jak kazdy facet chce miec jak najlepsza dziewczyne? to takie trudne? oczywiscie sa wyjatki, po prostu o szlachetniejszym charakterze od innych, ale na ogol zamiast faceta przystojnego, mądrego, inteligentnego i sparalizowanego to normalne ze woli sie przystojnego, mądrego, inteligentnego i niesparalizowanego. A zdrowych nie brakuje.

a tam zaraz..nie daje szansy...nigdy do mnie zaden facet na wozku nie startował :O :P

Gość moim skromnym zdaniem ...
poszukaj dziewczyny na wózku - będzie riozumiała twoje ograniczenia. Ale ty pewnie wolałbyś w pełni sprawną? No popatrz... dlaczego faceci nie dają szans dziewczynom na wózkach ??

Gość to prosteeeeeeeeeee
bo lubia byc jebane od tylu :D

Gość Ola20l<3
Cześć mam 20lat! Mam na imie Ola.Mam rozszczep kręgosłupa jeżdze na wózku inwalidzkim od urodzenia nie mam chłopaka bo kazdy traktuje mnie nie jako zwykłą dziewczyne tylko jako biedną kaleke na wózku jesli jest tu jakiś chłopak w podobnej sytuacji niż ja i chciałby popisać to moje gg 21409656 ale tylko od 21 do 28 lat

Gość Miłyyyyyyyy
A skąd jesteś Olu? :)

Gość ale ty
mój kumpel jest z laską na wózku; z twarzy jest brzydka...