Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikumi

prosze pomoz

Polecane posty

Gość Mikumi

Witam! pisze bo mam problem jestem w 19 tyg ciazy, jak tylko zaszlam w ciaze zaczely sie problemy z katarem, ciagle bylam chora, ciagle mialam katar :-/ pozniej dopadlo mnie cos jakby bole zatok? nie wiem nigdy tego nie mialam wczesniej, ale bol czulam w luku brwiowym promieniujacy az do nosa 2 tyg spokoju i znowu katar, teraz dopadlo mnie znowu, trzyma mnie ponad tydzien - ale nie to jest najgorsze teraz czuje cos jakby mi ropa (bardzo nieprzyjemny ma zapach ta wydzilina) splywala po gardle :-o dodam ze wczesniej leczylam sie bioparoxem i myslalam ze wkoncu bede miala spokoj nie chcialam latac za kazdym razem jak dopadal mnie katar do lekarza a teraz juz sama nie wiem, to moze byc niebezpieczne w ciazy? takie "objawy" splywajacej ropy mam pare dni, nie wiem co to jednak moze byc? moze ktos mi cos doradzi, zeby nie zostac splawionym u lekarza ze to zwukly katar i znowu tylko boparox... bede wdzeczna za odp pozdrawiam

Gość zapalenie zatok na 100

Gość Mikumi
uuu tez tak myslalam a jak to sie leczy?

Gość Mikumi
boje sie tego sciagania - bo czytalam ze tak nieraz robia :( no ale nie moge teraz tego tak zostawic po swietach zaraz polece do lekarza i nie dam sie zbyc

Gość zapalenie zatok na 100
lekarstwami się leczy ;) a to ściąganie nie jest zawsze potrzebne :D