Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehehehhehe

problem z natarczywym klientem

Polecane posty

Gość ehehehhehe

Pracuję w biurze podróży..od jakiegoś czasu mam bardzo natarczywego klienta...ostatnio dałam mu swojego maila..bo firmowy wysiadł..i od tej pory zaczął mnie prześladować mailowo..co słychać? czy lubi pani kawę ? oraz pytania związane z wyjazdami..odp tylko na maile służbowe..wczoraj zaprosił mnie na naszej klasie..i zaraz wiadomość wesołych świąt potem że na mazurach zapowiadają deszcze proszę uważać..dodam że facet ma 42 lata a ja 23 co zrobić żeby się ode mnie odczepił, ale żeby nie stracić klienta.

Gość ehehehhehe
dodam również że po godzinach pracuję w agencji "ciasna rozkosz" gdzie ten sam człowiek jest stałym klientem

Gość ehehehhehe
świetny podszyw..po prostu doskonały

Gość konstancja bez grzywki
Skoro dałaś mu prywatnego maila, pomyślał, że to zachęta. Zablokuj go po prostu. Albo zmień konto, a tego nie używaj, nie zaglądaj itd.

Gość ehehehhehe
ale on cały czas przychodzi do biura ..kupuje bilet..coś tam gada..a potem a czemu Pani nie odbiera poczty?

Gość ehehehhehe podszyty
ach wy kobiety chcecie zjeść ciastko i mieć ciastko. czasem trzeba się na coś zdecydować... :/

Gość na pytanie co słychać
zawsze odpowiadaj co właśnie planujecie z narzeczonym (mężem)...

Gość ehehehhehe
ja mu dałam prywatnego..bo musiał mi przesłać ważne wiadomości związane z wyjazdem..a teraz non stop pisze

Gość kasia_19
olej go, wkońcu mu się znudzi. jakakolwiek reakcja bedzie oznaką odbicia piłeczki, czyli podtrzymania kontaktu.

Gość konstancja bez grzywki
No ale masz 23 lata, a nie 5, prawda? Chyba mu możesz powiedzieć w oczy, że nie odpowiadasz na maile, bo nie jesteś zainteresowana kontaktem z nim, a jesśi nadal będzie Cię nachodził, to podejmiesz kroki prawne. Nie bądź taka nieporadna! Masz 10000 możliwości, rusz głową! Nie ma takiej siły, żeby zmusić kogoś do kontaktu, jeśli ktoś tego nie chce!!!! Chyba że chcesz....

Gość kasia_19
stara a głupia

Gość ehehehhehe
to jest mój klient...i tak czy inaczej się od niego nie uwolnię co cały czas korzysta z usług biura...a nie chcę mówić jakiś przykrości..bo nie chce mieć problemów z dyrekcją

napisz mu z firmowego maila witam, chcielibysmy poinformowac pana, ze nasz firmowy e-mail jest juz w pelni sprawny. korespondencja z podanego przez nasza pracownice prywatnego e-maila ________________ zostala przekierowana tutaj, abysmy mogli sie w pelni wywiazac z zadania jakie powiezyl nam pan -znalezienia oferty /wyjazdu/ hotelu( wpisz gdzie chce jechac) od dnia dzisiejszego prosimy przesylac jakakolwiek komunikacje na firmowey adres e-mail, korespondencja wysylana na e-mail naszego pracownika bedzie ignorowana i uwazana , za ingerencje w jego prywatnosc. przepraszamy za jakiekolwiek niedogodnosci zwiazane z zaistniala sytuacja. dziekujemy czy cos takiego :D

aha i najlepiej jakby to wyszlo za zgoda dyrekcji, poinformuj ich o problemie , bo w sumie mozesz skarzyc ich o przyzwolenie na molestowanie :)

Gość ehehehhehe
a głupia przyjęłam jeszcze jego zaproszenie z n-k ..bo potem by przylazł i dlaczego Pani mnie zaakceptowała?? no cholera jasna..