Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie please

Jak to będzie po angielsku?

Polecane posty

Gość Pomóżcie please

Muszę napisac CV w języku angielskim. Chcę w doświadczeniu zawodowym napisać, że pracując w biurze wykonywałam takie czynności (tego wymaga ode mnie pracodawca): - obsługa urządzeń biurowych - odbieranie korespondenci i telefonów - pisanie pism na komputerze. Niech ktos mi napisze poprawnie po ang te zdania! Będę bardzo wdzięczna.

Gość Pomóżcie please
Niech ktos pomoże...

I was responsible for correspondence distribution, managing incoming phone calls, preparing legal documents and maintaining all basic office needs. Also I have a good experience with the office equipment usage. moze tak.... Ja bym napisalam resume – latwiej, ciekawiej, prosciej I bardziej praktycznie

Gość Pomóżcie please
dzięki wielkie :)

Gość a ty co nie zartuj
CV po angielsku, czyli co pchasz sie do zagranicznej firmy?? a sama zdania nie potrafisz sklecic? chocby 'pisanie na komputerze' :D zenada

Gość Pomóżcie please
Daruj sobie krytyke!!! Nie pcham sie do zagranicznej firmy! Praca ma polegac na zbiorze owocow. Nie moja wina, że pracodawca chce CV. Jeju co za ludzie!!!

nie przejmuj sie :D i powodzenia z praca , jak chcesz to mi mozesz je na e-mail wyslac albo tu wkleic to sprawdze ci calosc pozniej

Gość hehehe21321
dobrełe:classic_cool:

Gość Pomóżcie please
swinkowaaa ---> dziękuję Ci bardzo za pomoc. Kurcze ja nie wiem skąd w ludziach tyle jadu? hehehe21321 ---> co jest takiego dobrego?

pomozcie please - bo swieta ida .... wtedy sie jad kumuluje, zwlaszcza u osobnikow plci zenskiej :)