Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były okularnik

Niby głupie okulary a jaka zmiana !

Polecane posty

Gość były okularnik

oczywiście wszystkie dziewczyny mówiły, że to nie problem ale jaka jest prawda mogłem się przekonać......... Wystarczyło, że zmnieniłem okulary na szkła, odrazu widze wzrost zainteresowania....a to, że mam ładne oczy ( mocno niebieskie) , a to, że stałem się bardziej męski itd!!! Faceci radze wywalić okulary..naprawde warto

Gość były okularnik
o ile kobiecie to jeszcze jakoś pasuje to facet zawsze będzie wyglądał jak kolesie z zemsty frajerów...typ kujonka itd... z takim można iść na spacer czy kawe, ale o czymś więcej to niech zapomni........

Gość dejot
te brzydkie lubią facetów w okularach...ale ładnej nigdy nie widziałem z facetem w brylach....

Gość valerian
okulary kojarzą, się ze słabym wzrokiem, a więc słabymi genami....oczywiście babki zaprzeczają, ale życie pokazuje, że to ja mam racje

Gość Arteuss
zgadza się... to Co się mówi nie zawsze idzie w parze z tym jak jest w rzeczywistości..

Gość dzambalaya
Uwielbiam facetow w okularach!!! Oczywiscie nie wszystkich, poza tym faceci zazwyczaj nie potrafia sobie dobrac ladnych oprawek.

Gość dzambalaya
te brzydkie lubią facetów w okularach...ale ładnej nigdy nie widziałem z facetem w brylach.... Totalna bzdura:D

Gość valerian
niekoniecznie bzdura.......trochę prawdy w tym jest...

Gość jhger
nie . Okulary kojarza sie z pracowitoscią . W konc u mozna sobie rozwalic wzrok na ksiażkach. Brak okularow kojarzy sie z lesserstwem.

Gość oklerto
najładniejsza dziewczyna ze studiow chodzi wlasnie z gosciem w okularach. Widocznie dodaja one inteligencji i zwiekszaja status spoleczny

mi sie podobają mężczyźni w okularach niektórym dodaje to elegancji oczywiście wtedy kiedy oprawki są odpowiednio dobrane

Gość mój prezes ma okulary
i jest super facet.

owszem, wielu facetów wygląda beznadziejnie w okularach i to wyłącznie z ich winy. 90% mężczyzn ma po prostu beznadziejne oprawki, wszystkie na jedno kopyto, najlepiej owalne i czarne. i takie wyglądają beznadziejnie, przynajmniej dla mnie. ale parę razy widziałam facetów, którym okulary dodawały atrakcyjności i seksapilu. mieli świetnie dobrane oprawki. facetom się chyba wydaje, że jak założą takie najzwyklejsze oprawki to ludzie nie będą tych okularów zauważać i zamiast zrobić z nich atut tylko siebie szpecą. trochę odwagi panowie. załóżcie jakieś fajne, rzucające się w oczy oprawki i od razu będziecie przyciągać wzrok. a pisanie że przez okulary trudno jest znaleźć partnerkę to po prostu idiotyzm i szukanie jakiegokolwiek wytłumaczenia na błędy które się popełniło :D no chyba że nosiłeś skrajnie beznadziejne okulary :D

Gość dldlalal
Dokładnie, facet wygląda w okularach beznadziejnie bo ma beznadziejne oprawki. Tylko i wyłącznie. Dobrze dobrane, ładne oprawki dodają twarzy bardzo wiele: inteligencję, charakter, wyraz. Uwielbiam facetów w okularach!

Gość john titor
W przyszłym tygodniu jadę odebrać okulary. Mam nadzieję że dodadzą mi parę lat bo teraz wszyscy mi dają od 19-24 a mam 29 :/ Ogólnie to dawno nie nosiłem okularów jestem ciekaw jak zareagują ludzie :)

Gość gość
okulary nie sprawią że przystojniak przestanie być przystojniakiem :-) no co wy... a doskonale dobrane oprawki nie sprawią że nie przystojniak wypięknieje,ciało to ciało i już