Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skksk

Jakie sposoby na odetaknie nosa?

Polecane posty

Gość skksk

po jakiejs masakrycznej grypopodobnej chorobie gdzie mialam ropny katar, zapalenie spojowek z ropa ktroa mi wylazila kawalami z oczu, czerwonym gardem. kaszlem, z bolem wezlow chlonnych i goraczką - zostal mi zatkany u gory nos tak ze tylko troche czuje smak potraw:o czy ktos mial/ma podobnie ? jak to leczyc ? leki nie pomagaja moze to zatoki ?

dobra jhest ciepla/goraca woda na nos..wiec jak jestes pod prysznicem i polejesz sobie to na nos to latwiej sie wysmarkac:)

Gość Gość

Latem ciągle kicham, więc inhalatora używam często. W tym roku wymieniłem na Novama Familino PRO i sprawdza się znakomicie. Pracuje w świetnym trybie i nie trzeba jakoś specjalistycznie oddychać. Szybko się człowiek przyzwyczaja do pracy urządzenia. Ulga na cały dzień dosłownie.

Gość Kasia

Zależy jak mocno nos jest zatkany. Dla mnie olbrzymia ulga przy katarze to sztyft do nosa Aromatherapy z doz.pl Wystarczy wciągnąć i ulgę czuć już po kilku minutach

Gość Gość

Właśnie dla dziecka to najlepiej podawać na dzień dobry sól fizjologiczną przy nieżycie noska. Zero skutków ubocznych, a nebulizacja dobrym inhalatorem potrafi młodego uspokoić https://novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Tak jest u mnie.