Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość forlans

idealna cera

Polecane posty

Gość forlans

siemanko! :) mam 18 lat i okropne problemy ze skora mojej twarzy, otóż mam pełno wągrów, małych krostek na czole, I CO NAJGORSZE - śLADóW PO PRYSZCZACH na ktore jak narazie nic nie działa, pryszczy trochę mniej bo jestem na antybiotykach TETRALYSAL, ale obawiam sie ze gdy przestane je brać to będzie jeszcze gorzej. Byłam na oczyszczaniu u kosmetyczki ale po paru dniach wągry wróciły i mimo ze używam rano i wieczorem żelu z peelingiem GARNIER CZYSTA SKORA to wągry na nosie nie znikają, od wyciskania mam wrażenie ze dziury są coraz większe i szybciej sie tworzą nowe czarne, do tego większe kropy. ogólnie jestem załamana - stan mojej skory jest nie za dobry, pełno zaczerwienień plus rozszerzone pory które jakoś nie chcą się zwężać. zaś tonik który niby zwęża pory tylko mi podrażnia skórę choć mam typ mieszanej albo nawet tłustej skóry. NIE /w końcu pytanie :P/ ZNA KTOS JAKIES SPRAWDZONE SPOSOBY BY DOPROWADZIC SKORE DO przynajmniej prawie IDEALNEGO STANU lub DIETY czy cos????????????? _________mignęła mi kiedyś przed oczami jakaś dieta "odmładzająca" i mysle że mogła by mi może przynajmniej przywrócic jędrność naskóra bo obecnie to mi skóra na policzkach raczej wisi i są takie głupie cienie jak u starej baby, a mam dopiero 18 lat!!!!!!!! POMóżCIE, PROSZE!! :* PS. diete chce stosować przez wakacje a że bede przebywac na wsi (jest tam dosyc sklepów w poblizu) to nie bede mieć dostępu do sklepów typowych ze zdrową zywnością, z resztą nawet w mieści mam z tym problem żeby czasem coś dostać. wiec znacie jakieś MNIEJ SKOMPLIKOWANE diety co by mi pomogły na te pryszcze, wągry itp?? ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować