Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o odpowiedźźźźź

Proszę o odpowiedź na pytanie- to ważne !

Polecane posty

Czy jeśli na danej uczelni na konkretny kierunek wymagane są podane przedmioty na podstawie których przyjmują to czy jest możliwość, że przyjmą mnie kiedy będę zdawała jakiś inny? Np. # socjologia, stosunki międzynarodowe, International Relations z: 1. języka polskiego, 2. języka obcego nowożytnego 3. wybranego przedmiotu (języka angielskiego, języka niemieckiego, języka hiszpańskiego, języka francuskiego, języka łacińskiego i kultury antycznej, języka mniejszości narodowej, języka mniejszości etnicznej, matematyki, historii, geografii lub wiedzy o społeczeństwie) A ja zdaje biologię... :/

Gość Instruktor Orgiami
no to raczej klapa

Cholera.... a ja już nie moge zmienic przednmiotu maturalnego... :/ dziwne, zeby na niepanstwoeej uczelni byla taka rekrutacja... tyle ma wspolnego z socjologia geografia co i biologia wiec sie dziwie czemu jej nie biora pod uwage...

jesli nie zostana wypelnione mioejsca to moze i wezma. zreszta kto normalny wiera sobie przedmiot a dopeiro potem patrzy na wymagania uczelni?:o

Ech... no bo miałam isc na inna uczelnie ale po maturze probnej wiem, ze sie raczej nie dostane... tamtej nie brałam pod ywage... poza tym wczesniej chciałam zdawac geografie a niedawno zmienilam na biologie...:? kurdeeeeeeeeee :(

Gość chyba zostaje ci zmywak w UK

a tak wogole to rozumiem ze zdajesz biologie na podstawie? bo chyba na poziom rozszerzony to niebardzo z raptem 3 miesiecznym przygotowaniem? przynjamniej wedlug mnie (chodzilam do bio-chemu...) albo trzeba bylo wziac 2 przedmioty:P