Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ODA_23

ODLEGŁOŚĆ NISZCZY NASZ ZWIĄZEK...

Polecane posty

Gość ODA_23

:(:(:(:(:(

Gość Patrycja hmmmmmmmmmmmmmmm
to Ty???

moj juz zniszczyla ale sie jakos specjalnie nie marwtie moze nie tyle ze odleglosc zniszczyla ale byla przyczyna zaprzestania kochania:( miesiac ponad go nie widzialam i mi wystarczylo aby sie odkochac:(

Oj odleglosc potrafi byc ciezka:((( Przezylam to to troszke wiem. U nas tez sie pojawil kryzysik na szczescie udalo sie nam go pokonac i teraz juz jestesmy razem.

Gość poziomkowo mi
eh no to podajmy sobie reke :P fajna madchen - to jezeli na odkochanie starczyl ci miech to nie kochalas naprawde :P wybacz :P

Gość ODA_23
Widzę że nie jestem sama. za pierwszym razem nie widzieliśmy sie 2 miesiące, ale udało się:) a teraz? żyjemy w dwóch różnych miastach. On tam pracuje w służbach mundurowych (nie będę podawać jakich bo to bez znaczenia). Przyjeżdża jak dostanie pozwolenie, czasami zdarza sie ze ma przyjechać a nagle dostanie rozkaz i musi zostać. Już nie mogę tak dłużej :(

Gość poziomkowo mi
my tez sie widzimy przez ok tydzien co 2 miechy:P niestety :P ale jakos nam nie przechodzi...

Gość ODA_23
Wyjechał w listopadzie 2007 i niestety tak będzie do grudnia tego roku . Boję się że nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!! wszędzie chodzę sama, na spotkania idę sama, zasypiam sama, o swoje sprawy martwię się sama, gdy mi smutno muszę sama sobie dać radę itp ostatnio nasze rozmowy telefoniczne kończą się kłótnią i rzuceniem słuchawką. dołuje mnie to strasznie :(

Gość ODA_23
michela york-- jak to przetrwałaś? ja chyba nie umiem. Ale wiem że nie mogę się poddać bo życie bez niego byłoby straszne :( ale z drugiej strony kto wie jaki on wróci? mam 100 myśli na minutę :(

a ja nie widzialam go ok. pol roku i nic a nic nie przeszlo :) a nawet jest lepiej... jeszcze pare miesiecy i sie zobaczymy. mam nadzieje ze on czuje to samo co ja :)

poziomkowo mi - ja napisalam ze nie tylko odleglosc zabila nasz zwiazek my sie generalnie od poczatku widywalismy w weekendy tylko, od stycznia tego roku raz na miesiac:( ja mialam caly czas watpliwosci czy to ten, duzo rzeczy mnie w nim denerwowalo jakos samo przyszlo ze poczulam ze juz go nie kocham myslalam ze to przez odleglosc ale teraz ejstem u niego i nic rozstalismy sie, we wtorek wracam do domu on wie ze mnie ranil, mowi ze otworzyl oczy i bedzie lepiej ale ja juz nie mam ochoty strasznie sie przez niego zmienilam ja wole teraz po 2 latach zakonczyc zwiazek niz np po 10 bo im pozniej tym trudniej:( a kochalam go naprawde, z calego serca, ale ja tez otworzylam oczy od lipca kiedy dalam mu szanse, caly czas sie klocilismy, jego zdanie najwaznieksze, itp to juz nie mialo by sensu teraz

A jak daleko mieszkacie od siebie?Dlugo jestescie razem i jak czesto sie spotykacie?:) Ja tez jestem w zwiaku na odleglosc:( i czasami jest strasznie ciezko:(

chinka - pieknis?:P czy ja takie cos mowilam?:o chinka nie badz taka do przdou bo kiedys takiego kopa w dupe dostaniesz ze sie nie pozbierasz