Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co zroobic

Zerwał, a za chwile zmienil zdanie. Wybaczylibyscie ?

Polecane posty

Gość i co zroobic

Zerwał...a po kilku godzinach stwierdzil,ze on zyc beze mnie nie moze i przepraszal... wybaczylibyscie ?

ja sie zeszlam z fectem po miesiacu i jest o niebo lepiej niz kiedys. moze warto?

Gość i co zroobic
ale on przez kilka dni sie zastanawial czy ma sens...jak juz to zrobil to wystarczylo mu kilka godzin i stwierdzil,ze on zyc nie moze beze mnie eh

Gość poziomkowo mi
wybaczyc zawsze mozna:P

Gość kombinował z inną ale
go w dvpę konęła i z podkulonym ogonem wrócił, a ta głupia pipa myśli że taki romantyczny

Gość moj ze mna zerwal a
po doslownie kilku godzinach stwierdzil ze beze mnie nie moze zyc. ciezko bylo odbudowac to co zniszczyl kilkoma slowami i to jak mnie zranil. minelo juz troche czasu, udalo sie...za 5 miesiecy bierzemy slub :)

Gość i co zroobic
moj ze mna zerwal - a potrafilas mu zaufac ?

Gość jabłko z dupy
tylko weźcie cywilny, bo z kościelnym są problemy przy rozwodzie

Gość glupi smerf
kolejna naiwna dziewczyna :P a nie wydaje ci sie to podekrzane?!

Gość moj ze mna zerwal a
bylo bardzo ciezko, myslalam ze nie odbudujemy tego co kilka glupich slow zrujnowalo. niby to pare godzin bez siebie, ale moj swiat sie zawalil. z czasem zaczelam mu ufac, ale poczatki byly trudne i bolesne. wazny byl kazdy gest i kazde slowo. moj M. jednak pokazal mi ze na prawde mu na mnie zalezy. zastanow sie, moze warto sprobowac. ja nie zaluje :) teraz jestem silniejsza.

Gość moj ze mna zerwal a
no tak... zapomnialam... zawsze jest ta INNA :)

Gość trzeba miec
swoja godnosc, facet jest niezdecydowany sam nie wie co chce, a z Toba jest zeby tylko byc bo boi sie byc sam, chce kogos miec :o w kosmos z takim facetem:P:D:D

Gość jabłko z dupy
ja bym go konął w duupę z rozpędu, albo pipka albo rybka, a jak sie chuuj rozmyślni na pół godziny przed ślubem????

Gość i co zroobic
zostawilibscie naprawde osobe ktora kochacie,bo zwatpila ? nasuwa mi sie pytanie...czy dalabym sobie pozniej rade ?!

Gość jabłko z dupy
no jasne, trzeba być jak skała a nie jak troki od kalesun, i wahać się jak chuuj w zwisie

Gość i co zroobic
łatwo powiedziec trudno zrobic :P

Gość trzeba miec
jak ktos raz zawiedzie to zawiedzie i drugi i trzeci raz nie mozna juz tej osobie ufac w 100% A Twoim wypadku on Ciebie nie chce po co tak sie narzucac dasz sobie rade po co byc z kims na sile :o zeby nie byc samej:o

Gość i co zroobic
przeciez powiedzial,ze mnie chce :P i caly czas mi to powtarza :P

Gość sprajcik
raz mówi to innym razem mówi tamto... zupełnie jak nasi politycy....

Gość joanna_zuzanna
z tego co pisałaś to zerwanie z jego strony nie było konwencją (mało udanego) żartu. Widać więc, że jest chwiejny uczuciowo w stosunku do Ciebie. Ja na Twoim miejscu już bym nie wróciła i nie dała szansy... facet jest jak autobus - nie ten to następny ;) a tak na poważnie to takie zachowanie z jego strony to brak szacunku w stosunku do Twojej osoby... no ale to jest tylko moje (subiektywne) zdanie na ten temat pozdrawiam, buziaki

Gość innnnna
Ja osobiśćie mam za dobre serce i zawsze wybaczalam swoim partnerom a bylo ich sporo. Uwazam ze wszyscy popełniaja blad i nikt nie jest swięty ale kazdy z nas zasluguje na ostatnia szanse z umowa ze ten sam blad juz nigdy nie popełni.Daj mu szanse, pozwol mu naprawić swoj blad!

Pewne rzeczy w życiu, nim jeszcze zdążymy się do nich przyzwyczaić, zmieniają się w czasie krótszym od jednego krzyku Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami Naucz się szanować znaki i iść ich śladem

Gość i co znowu za chwilę mu się
odmieni :O

Gość i co zroobic
wybaczylam :P ale nie zapomnialam:P

Gość Zoneczka
U mnie bylo podobnie...Mala klotnia pozniej przerodzila siew wieksza awanture... 2 razy mi powiedzial ze ze mna konczy... za pierwszym razem prosilam go..jak glupia idiotka zeby jeszcze sprobowac... za drugim razem bylam twarda powiedzialam ze jesli chce niech odchodzi przezyję... po 10 minutach nagle zmienil zdanie... wybaczylam.... uswiadomilam mu ze juz nie bedzie tak nigdy wiecej...zeby uwazal na wypowiedziane slowa nawet w zlosci bo juz nie wroce wiecej....od tego czasu minely 3 miesiace..narazie sytuacja sie nie powtorzyla... roznica jest to ze wypowiadal te slowa w zlosci a nasze rozstania trwaly 10 minut....

Gość Zoneczka
własnie pogodzilismy sie i bedziemy sie kochac własnie przygotowuje sie ubieram seksi komplecik ponczoczki buty szpileczki fikuśne majteczki moje to kręci oj czuje ze bedzie cudownie

Gość zoneczka
nie podszywac sie!!!