Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxpolkaxxx

Co mam przez to rozumieć??

Polecane posty

Mój były który teraz wyzywa mnie od..k...itp. Dziś do mnie napisał że niby przyjaciel nie chciał powiedzieć kim jest naprawde ale potem sie dowiedziałam że to on... na koniec chciał sie ze mna spotkać?? Powinnam po tym wszystkim??

taa, spotkaj sie to jeszcze wiecej usłyszsysz, ja bym sie spotkała ale tylko po to zeby mu powiedziec co o nim mysle

no wlasnie trzeba to wyjasnic na zywo, skonczyc albo i nie... jak nie pojdziesz to mozesz tego pozniej zalowac.. tak mi sie zdaje

NO w łasnie też mi sie wydaje że powinnam iść bo co mi szkodzi.... tylko co z tego wyniknie??

Ale nie wiem czy go wysłuchać, czy wogóle iść , czy powiedzieć mu jak mnie skrzywdził czy co zrobić?

nie musisz sie wyzywac....mozesz pokazac klase.jesli bedzie chcial do Ciebie wrocic na spokojnie mozesz mu wytlumaczyc ze nie szukasz faceta ktory nie szanuje kobiet,ze strasznie zabolaly Cie tamte slowa itd....

jesli chcesz z nim byc to nie zgadzaj sie tak odrazu,mozesz powiedziec ze potrzebujesz czasu na przemyslenie.niech facet sie stara i zrozumie swoj blad!

no ale chodzi o to, że jak dziś pisaliśmy to ja mu powiedziałam co mi sie nie podobało, bo wiedziałam że to on, a on myśli nie ja nie wiem że to on> Myśle że może on boi mnie zaprosić na spotkanie,bo myśli że odmówiłabym? dlatego podaje sie za kogoś innego

NIE PRZEJMUJ SIE TAKĄ WREDNĄ DUPĄ MIEJ SWOJE ŻYCIE JAK NAJSZYBCIEJ ZAPOMNIJ O NIM