Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajaca ang

bardzo prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość nieznajaca ang

Witam. JEstem osoba, ktora dopiero uczy sie ang. Poznalam pewna osobe, z ktora moge sie komunikowac jedynie po ang. chcialabym napisac krotkiego maila z odpowiedzia na jego mail,a ale mam problemy ze zdaniami...Czy ktos moglby mi pomoc? bylabym wdzieczna... Na poczatku kompletnie nie mam pojecia, jak powiedziec cos w stylu: Nigdy wczesniej nikt nie powiedzial mi tyle komplementóww na moj temat Nigdy wczesniej od nikogo nie uslyszalam tylu milych rzeczy na mój temat... Bardzo bede wdzieczna za odpowiedz i pomoc.

Gość dzis anonimowo...........
I have never heard so much good things about myself

Gość dzis anonimowo...........
albo "..so many good things.."

Gość nieznajaca ang
ehh..nie rozumiem ludzi, ktorzy przezywaja i wyzywaja od kretynow i innych osoby, ktore staraja sie pomoc..Przynajmniej sie stara...a Ty, skoro twierdzisz, ze zle napisala, to pewnie wiesz, jak poprawnie napisac, ale tego nie powiesz i nie podzielisz sie Swoja wiedza, tylko wolisz obrazac i wysmiewac sie z innych...powodzenia.. Dziekuje za pomoc. Nie zalezy mi na tym, zeby to bylo perfekcyjnie po angielsku..dopiero sie ucze, znam czas terazniejszy i przyszly i jeden przeszly i to tak z teorii bardziej niz z praktyki..Zalezy mi, zeby byc zrozumiana.

Gość nieznajaca ang
oj, teraz dopiero zauwazylam ,ze ten wpis to byl podszyw podemnie...Widze, ze ktos sie dobrze bawi. : / Gratuluje ambicji i sposobu na spedzanie wolnego czasu. Cieakwe zainteresowania i ambitne spsoby spedzania wolnego czasu..takie rozlegle i interesujace

Gość nieznajaca ang
a jak powiedziec np takie zdanie: Dziekuje za maila KTORY bardzo mnie wzruszyl, ucieszyl...CHodzi mnie o ten lacznik KTORY, jak to wyrazic, mail qho? raczej nie? mail that moved me? tez chyba nie...:( ?

Gość nieznajaca ang
podnosze...

Gość Instruktor Origami
which

Gość nieznajaca ang
Instruktor- dziekuje za pomoc i odpowiedz.