Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda w 2 sukniach

prosze o opinie, suknie slubne

Polecane posty

chcialabym miec 2 sukienki slubne, jedna na slub bardziej strojna, moze nawet z trenem i bogato zdobiona, a druga na wesele wygodniejsza, cos w ten desen: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?=page&pageSize=8&page=2&style=J1150 myslicie ze to dobry pomysl? kasa nie gra roli, ale chodzi mi o to czy sie nei wyglupie.. czekam na opinie :)

Jak dla mnie to dziwne (delikatnie mówiąc :) ) ale to jedynie moje zdanie :) Pozdrawiam

Darianko, oczywiscie szanuje twoje zdanie, ale dlaczego dziwne? powiem Ci szczerze: duzo pieknych sukien przegladalam i 2 z nich poprostu mnie powalily na kolana, stad ten pomysl:) poza tym ta ktora chcialam zalozyc do kosciola i do zdjec bylaby niewygodna na wesele.

Moja suknia ślubna będzie ze mną od błogosławieństwa do końca imprezki :) Nigdy nie spotkałam się z tym, żeby panna młoda miała dwie suknie ślubne :) Goście zdurnieją... :D:D:D No ale przecież nikt Ci nie broni ;) Wolność Tomku w swoim domku :P

wiesz zastanawiam sie nad tym gleboko i myslalam zeby np przebrac sie troche pozniej, 2 godziny od rozpoczecia wesela. no nie wiem jeszcze zobacze, ogolnie wesele ma byc dosc bogate wiec nikt sie nie powinien zdziwic ze zakaprysilam sobie 2 sukienki. no chyba ze jakies stare ciotki plotkary, ale one to sobie mogą.. a co zakladasz na poprawiny?

Nie robimy poprawin, jedynie śniadanie w moim domu rodzinnym :) A co do odniesienia dwóch sukien do bogatego wesela to... nie mogę zrozumieć co ma jedno do drugiego :):):) Proponowałabym abyś po oczepinach się przebrała w sukienkę,którą sprawisz sobie na poprawiny :) Bo z takimi przypadkami spotkałam się wielokrotnie :) Aaaaaaaaa, no i jeszcze jedna moja uwaga. Suknia ślubna w której nie da się bawić na weselu to suknia ślubna do d..... :) Wybacz szczerość :D

Gość garmazerka
albo kup jedna suknie za 10 tysiecy zamiast dwoch tanszych:P

a to ma, ze wszelkie dziwactwa za kazda kase mile widziane, o! :P mam taki kanał wedding.tv i tam to jest normalne, ale rozumiem ze komus moze sie ten pomysl wydawac dziwny

kazda suknie robia w kilku kolorach wiec mozesz wybrac biala do slubu i na sale a po oczepinach przebrac sie w druga i bawic sie w niej do bialego rana.jak tak zrobilam i nikogo nic nie dziwilo.jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!!!!to jest twoj dzien i masz byc w tym dniu piekna i szczesliwa

ja chyba tez tak zrobie, a za linka dziekuje ale juz wybralam suknie :)

nie ma sprawy.pewnie ze to twoj dzien i niczym sie nie przejmuj.ja nie zaluje swojej decyzji i swietnie sie bawilam robiac ogromne wrazenie na gosciach i rodzinie.obie sukienki mialam b.piekne do slubu skromniejsza a pa poprawinach strojniejsza w odcieniu jasnego rozu.bylo super!!!!!!!!!! jaka suknie wybralas.jakas z tej srronki ktora podalas.sorry za ciekawosc:)

wybralam je w salonie cymbeline, ale jakos nie moge znalesc wzorow w necie.. jeszcze poszukam

Gość ahetarrs
Moim zdaniem to głupi pomsł, zdjecia z koscioła i te z sali beda sie rózniły od siebie i bedzie to wygladało jakbyś miała 2 rózne wesela