Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleluja woman

Dlaczego polscy mezczyzni podniecaja sie na widok kiczowatego plastiku

Polecane posty

Gość alleluja woman

a nie widzą piękna prawdziwych naturalnych kobietek ? Po co wam plastik w łóżku ? Poza tym nie liczy sie wygląd a charakter podobno ? :-o

Gość bo...
faceci są wzrokowcami i myślą głównie "główką" ....

Gość alaaaaa
przez to że sami są tacy szarzy no i kompleks małego fiuta:)

Gość trelek
Polskim facetom to się w głowach poprzestawiało... Żądają ideału sami będąc ledwo przeciętni:O Cóż taka Polska mentalnośc, mieć czym pochwalić się kolegom i innym potencjalnym rywalom...

Gość Bo idealna kobieta według
faceta to głupiutka, słodziutka landrynka, która wiecej czasu w tygodniu poświęca na solarium niż np. przeczytanie ksiażki! :D

Gość alleluja woman
Ale mnie to tak bardzo nie martwi, bo tylko puści, powierzchowni mężczyźni lecą na ciało zamiast patrzeć na intelekt i charakter:-p

widze ze zebralo sie towarzystwo wzajemnej adoracji tucznikow i innych kaszalotow :classic_cool: tak tak, pocieszajcie sie tlusciochy, ale od tego i tak nie zmieni sie fakt, ze mezczyzni wola zadbane szczuple atyrakcyjne dziewczyny poza tym charakteru nie bede posuwac :classic_cool:🖐️

Gość jap
Hej kobietki czyżby jakieś kompleksy?

No wiesz...Jakoś tam trzeba wyglądać, ale bez przesady w stronę ideału i odwrotnie;) Kiedyś chłopak mojej znajomej zostawił ją z powodu blizny na ramieniu... Większość facetów chce mieć ładną niunię nie zważając na to, że ta niunia się zestarzeje,(może) przytyje itp...Wtedy lecą do innej twierdząc, że spotkali prawdziwą miłość:P:O

punkyyy - ja sie troche nie dziwie tym co zmieniaja kobiety. wizalem sie ze szczupla dziewczyna, wiadomo ze czlowiek sie starzeje, ale o figure dziewczyna musi dbac cale zycie - taki jej los :classic_cool: jak facet byl ze szczupla a tu nagle zrobil jemu sie tucznik i facet czuje sie jak w chlewie to nie ma sie co dziwic 🖐️

Gość Helena64
hszonszcz w swojej wypowiedzi zawarłeś wszystko. Niestety tu codzień zbiegają się paszteciary i debatują na ten sam temat :) Niech biedne zakompleksione dziewczynki się wygadają :) Wykrzyczą złość, będą milsze w pracy za ladą :)

hszonszcz-->A nie może namówić jej na dietę, fitness itp.? Czyli generalnie pomóc? Od razu zaznaczam, nie mam nadwagi:P

tak z reguły piszą zakompleksione kobiety. ja jestem naturalna, ubieram się modnie, ale wydaje mi się że z klasą, na solarium nie chodzę, silikonów nie mam :D i na brak powodzenia nie narzekam ;) mam faceta, który mnie kocha i tyle mi wystarcza. i szczerze? mam daleko w dupie czy polscy faceci lecą na kiczowate blond lale. bo co mnie to obchodzi skoro ja mam swojego, któremu to się wcale nie podoba? :) głupie jest mierzenie wszystkich polskich mężczyzn jedną miarą.

Żeby namawiać to musi być wola z drugiej strony a zazwyczaj to jest jak, że jak facet mówi dziewczynie że przytyła i miłoby było jakby straciła pare kg to z jej strony jest foch :-o po co więc sie narażać na nerwy ? Poza tym kobieta z klasą nie dopuści nigdy do nadwagi - proste🖐️

Gość kobieta tez jestem
"kobieta z klasa nie dopusci do nadwagi" hahahahah To facet z klasa tez nie powinien wygladac jak balon ,na ulicach widac cos innego;)Polscy faceci sa tragiczni/80%/

hrzonszcz wg ciebie kobieta z klasą nie pozwoli za siebie płacić na randce, nie dopuści do nadwagi... a co po ciąży? rzucisz ją wtedy? nie masz odrobinę wygórowanych wymagań? czego jeszcze nie powinna robić kobieta z klasą? albo powiedz lepiej co może, będzie szybciej :D

Gość trele morele alleluja amen
jesli facet jest z klasom to nie patrzy na wyglond tylko ocenia potym jakie jestesmy wiec nieprzejmuj sie jakimis burakami co lecom na puste tlenione blondi ktore w glowie maja mniej niz moj homik:-p

Gość jap
hszonszcz---> ty chcesz kobiety z klasą żeby taką mieć to samemu trzeba coś sobą prezentować a z twoich wypowiedzi nie wynika że ty posiadasz jakąkolwiek klasę

Gość Do jap
no idealna puenta. :classic_cool:

Gość soul and soul
Ja mam mega problem. Teraz jestem tucznikiem :) Ale kiedyś schudłam i byłam szczupła pół roku i to było piekło mimo , że isię sobie bardzo podobałam. Kurde nie mogłam wyjsc spokojnie na ulicę zaraz albo trabili albo gwizdali, zaczepiali kurde wszystko i na kazdym kroku. Nawet jak kiedys plot malowalam i bylam brzydko ubrana i niuczesana to podjechal koles i chcial sie umowic :/ Co krok doslownie tos mnie zaczepial ( ale masz piekne wlosy, taka sliczna dziewczyna z ciebie, alo komantarze do siebie -ale laska itp ) Samochodami sie zatrzymywali i zagadywali. A chodzilam w sukienkach do kolan i szpileczkach albo w spodniczkach i topach zakrywajacych brzuch-wiec nie bylo a z takiej prowokacji. I pozniej utylam spowrotem efekt jojo. I teraz jestem tucznikiem to komentarze sa wprost przeciwne , smieja sie ze mnie jak ide ulice. To jest jakies chore a przeciez uroda sie nie zmienila pod wplywem kilogramow-tak mysle. I teraz znowu jestem na diecie i mam dylemat. Boje sie ze jak znowu zrobie z siebie taka szczupla dziewczyne to wszyscy beda leciec na wyglad i nikt mnie nie pokocha za charakter. . . Teraz jak bylam tucznikiem mialam chlopaka i bylam pewna ze kocha mnie za to jaka jestem choc wiem ze tluszcz mu przeszkadzal. Sama juz nie wiem co robic...

Gość Oj autorko tez masz
problem. A zainteresowałabyś się facetem co leci na takie " plastiki"? Bo ja nie. Stać mnie na więcej! :p

mój facet nie leci na takie, wrecz sie wysmiewa z nich co mnie cieszy nto jedna z jego zalet, ale co mi z tego jak nie wiem czy bede nadal z nim, czy go naprawde kocham heh dzis mija roczek nasz:]

Gość złośliwa samica 30
Są typy facetów którzy lubią tylko bardzo szczupłe kobiety.Mają taki gust i tyle na ten temat.A plastikiem jest kobieta która dba o siebie?Dziwne.....

Gość Karolinkaaa20lat
Co wam przeszkadza ze faceci niektórzy lubia takie dziewczyny?ja np nie chciałabym sie podobac facetwi który leci na takie dziewczyny i który patrzy tylko na wyglad

Gość soul and soul
Ja tez sie potwornie boje ze jak sie odchudze to natrafie na takiego co na wyglad leci i tylko. A bardzo bym tego nie chciala....