Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika1989

poradz mi prosze

Polecane posty

Gość angelika1989

witaj!mam kolor włosów jasny brąz , natomiast od 3 lat farbuje na blad , mam strasznie zniszczone już włosy teraz chciałabym pofarbować sobie na ciemną czekolade tylko nie wiem czy bedzie mi ładnie.I czy mam poczekać aż mi odrosną moje i dopiero pofarbować czy też na te bląd poradz mi prosze pozdrawiam

Gość moja koleżanka u fryzjera
od razu z blondu przeszła na brąz, nie czekoladę co prawda ale ciemny kolor i wyszło bardzo ładnie, ale to chyba do fryzjera trzeba iść

Gość dldlalal
Ciemna czekolada wyjdzie ci jak czarny. A tak w ogóle idź dziewczę do fryzjera, bo potem straszycie na ulicach z koszmarkiem kolorystycznym na głowie własnej produkcji.

Gość QualaLumpure
Ja bym radziła ci odczekać aż włosy odrosną. Farbowałam też włosy na blond a później na ten kolor farbnęłam ciemną czekoladę i włosy zrobiły mi się rude :O

przez dwa lata miałam bardzo jasny blond i w zeszłe wakacje u fryzjera pofarbowałam na gorzką czekoladę.Kolor wyszedł mi piekny, ale bardzo szybko się wypłukiwał. Gdzieś po miesiącu znowu u fryzjera pofarbowałam na czekoladę, kolor trzymał się już mocniej ale nadal się spłukiwał. Stwierdzilam, że nie będę znowu farbować u fryzjera tylko w domu bo mam juz dobrą bazę i szkoda mi było kasy. Kupiłam palette, co to był za kolor albo własnie gorzka czeklada albo ciemny brąz. Wyszedł mi czarny z granatowym połyskiem!! Od czterech miesięcy czekam aż zjaśnieje i dopiero teraz mam ciemny brąz. W ogóle te farby sklepowe inaczej wychodzą na włosach, zawsze jakoś ciemniej

Gość idź do dobrego fryzjera
można od razu przejść z blondu na ciemny kolor, ale eksperymenty na własną rękę mogą się źle skończyc

Gość idź do fryzjera
lepiej idz do fryzjera bo zrobią sie rude;) z blądu na brąz i odwrotnie zawsze tak się dzieje jeśli się samemu eksperymentuje;p

Gość ZRUB TO
Ja mam kolor czekoladowy,i ladnie w nim wygladam...Na 100 procent ty bedziesz tez ladnie wygladac...

Gość krolowa swiata i wrzechswiata
boze dziewczyny pisze sie BLOND a nie bąd , masakra!!:O:O:O:O:O