Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grunt to podstawa

Oczekiwanie na maleństwo.

Polecane posty

Gość grunt to podstawa

Robiłam 2 razy test w odstępie kilku dni i za każdym razem wyszły 2 kreseczki. Nie chcę się jeszcze cieszyć, bo @ powinnam dopiero dostać za kilka dni, więc jestem cierpliwa i zdystansowana, ale mam cichą nadzieję, że się uda. To byłoby moje pierwsze, upragnione maleństwo.

Gość ewa_010163
Nie przywiązuj się za bardzo bo jeśli to pierwsze dziecko to najprawdopodobniej poronisz.

Gość Megiddo
ewa, masz naruszony mózg przez gryzonie, ma się rozumieć? :)

Gość zabka555
Ewa jak m ożesz wogóle tak pisac?? masz jakieś kompleksy al o problem y ze sobą. Autorko nieprzejmuj się ta wypowiedzia.... Ja też jestem w pierwszej c iąży i n ie poroniłam:) Udaj się do ginekologa wyśle cię na usg i b ędziesz pewna ale polecam zażywac już wita m inki bo jestem prawie pewna że maleństo za 9 miec hów będzie z Tobą:)

Gość marlut
gratuluje ,moje pierwsze dziecko jest teraz rozwydrzonym 13 latkiem ,a drugie 8 m-nym łazikiem pozdrawiam.łykaj kwas foliowy,nawet przed ciążą.pozdrawiam.

Gość marlut
o,przejezyczyłam sie .kwas foliowy łyka się planując ciążę,zapobiega wadom układu nerwowegou dziecka.moje ciąże były wpadkami więc z tym lekiem bywało różnie,ale najwazniejsze są3 pierwsze miesiące.