Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhwiueydiqkbdkhwiedhwk

GASTROSKOPIA... pytanie

Polecane posty

Czy to bardzo boli i czy teraz te rurki sa grube?? :( Jestem panikara i strasznie sie boje... :O

halo

dostajesz znieczulenie i nie boli w ogole ale jest nieprzyjemne bo odruch wymiotny dosyc silny jest. Rurka jest waska ale jak ja polykasz to masz wrazenie jakby to rura od odkurzacza byla. Przynajmniej ja tak to odczulam. Calosc jest bezbolesna i trwa chwilke :)

Gość wycisakarkla
nic strasznego za to wspomnienia niezapomniane;) ja bekalam tak ze chyba caly oddzial mnie slyszal :D nie boli tylko slinisz sie jak buldog:)

Heh ok... jakos to musze przezyc, ale jak o tym pomysle, to mam ochote odwolac wizyte, tylko ze mi czesto niedobrze i boli mnie zoladek to chyba lepiej zrobic nie? :(

zrob. wiosna i jesienia namnaza sie helicobacter pylori i lepiej wiedziec czy sie to ma czy nie :o

ale ja jak polykam duza tabletke to juz panikuje :P :O a co dopiero rura :O boszzz...

ja tez nie moglam polykac duzych tabletek. i dalej nie moge. nawet tych mniejszych niepowlekanych. Ale jak moje dolegliwosci zoladkowe zopiekly mi tak ze nie moglam nic praktycznie jesc a brzuch wciaz byl wydety to nie moglam sie doczekac gastroskopii. jest taki prog bolu, do ktorego jak dojdziesz to potem juz wszystko jedno aby tylko przestac cierpiec :)