Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfnry

na czym polga wasza spontanicznosc?

Polecane posty

Gość ghfnry

czesto ludzie mowia, ze sa spontaniczni, w czym to sie objawia?

Gość bardzospontaniczna
spontaniczny czlowiek jest zawsze na wszystko gotowy!!! tacy ludzie nic nie planuja.....zyja chwila .... nie marudza nie narzekaja .....z takim czlowiekiem latwo sie dogadac ...spontaniczne osoby zazwyczaj sa tez bezkonfliktowe...ja taka jestem....

spontaniczność objawia się w słowach wypowiadanych pod wpływem emocji ; lub dotyku, gestów , nad którymi szczególnie się nie zastanawiamy czy - wypada- nie wypada

Wpisując się w pewien kanon zaprezentowany powyżej - gdy rano dzwoni budzik, a ktoś mówi "pierdolę nie wstaję" :D. Czysty spontan :D.

Gość złośliwa samica 30
Moja spontaniczność polega na tym ze najpierw coś robie lub mówie, a myśle :O

Gość złośliwa samica 30
..a potem myśle

Gość ghfnry
dzieki za wyjasnieniea terminu:spontanicznosc, wiem co to znaczy:) mialam na mysli jak ta spontanicznosc objawia sie w codziennym zyciu, oczywiscie pomijajac przyklady jarka i tym podobne:) kiedy ma byc spontanicznosc? jak sie ucze, ide do domu, icze sie znow i ide spac?

Gość hgdhh
Nie jestem spontaniczna. Wprawdzie teraz biorę gruszkówkę i pędzę do znajomych bo tak mi przyszło do głowy ale tą ewentualność brałam pod uwagę a teazr omówiłam ją z noim facetem. ROzsądem i obliczenie czy jest sens zostały więc włączone. :)

Gość spontan.
no np. że siedzę sobie na gadu, nagle ktoś daje pomysł "chodźmy do kina" mówię okej, wsiadamy w pierwszy autobus i jedziemy na coś co akurat leci^ po prostu nie planuje się na zapas, tylko żyje się chwilą, nie robi się wszystkiego tak jak to ma być, tylko tak jak nam się zechce ;] albo np. idę ulicą i zaczepiam obcego gościa :P to jest spontan^

moja spontaniczność polega na chlapnieciu czegoś a potem niewiedzieć czemu nazywają mnie staruchem

Gość loubegaa
kiedys spontanem bylo nie pojscie do szkoly,na zajeciai pojscie gdzies pic tudziez robic inne przyjemne rzeczy:) teraz jestem juz chyba za stara na cos takiego, fajnie by bylo zrobic takiego spontana np w piatek wsiasc do pociagu i pojechac nad morze czy gdzies indziej,ale od razu odzywa sie we mnie proza zycia czyli nie mam kasy na bilet ani tym bardziej na nocleg:D

Gość złośliwa samica 30
:D

u mnie to polega na tym, ze ide do pracy lewa strona i nagle przechodze na druga strone jezdni, tak nagle, bez planowania :D :D :D

Gość ghfnry
no wlasnie, ja tez bym chciala wsiasc do pociagu byle jakiego:P