Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaCe

Doradźcie mi co zacząć robić i gdzie zacząć bywać żeby poznawać więcej ludzi

Polecane posty

Gość aaCe

Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby poznać dziewczyny bo wtedy będzie szansa, żebym spotkał tą jednyną Studiuje ale życie toczy się od jednego kolokwium do drugiego, czas mija szybko. Czasem zdarza się jakaś impreza ale głównie w starym ciasnym gronie znajomych. Co robić, żeby poznawać więcej ludzi?

Gość aaCe
Z tym kościołem to żart? Obecnie nie chodzę do kościoła ale kiedy chdziłem, to nikogo tam nie poznawałem. Pobyłem na mszy a potem do domu i tyle. Czasem kogoś znajomego spotkałem to zamieniłem dwa słowa. Planuje iść też do pracy, choć jestem na studiach dziennych ale oecni wszyscy pracują więc też chcę. Ale to będzie praca gdzie pracują tylko chłopaki, więc tam dziewczyny pewnie nie poznam.

Zapisz się na ministranta 🖐️ Nie wiem jak z dziewczynami, ale ksiądz proboszcz na pewno będzie dla ciebie miły :classic_cool:

Gość złośliwa samica 30
idz do pracy gdzie bedą chłopaki i dziewczyny :D

Gość aaCe
hm taka praca jak sobie wymyslilem najbardziej mi bedzie odpowiadala, ede robil to co lubie. Np na praktykach robilem to czego nie lubilem i sie w ogole zle czulem. Mimo ze byly tam dziewczyny (choc nie wiele ich bylo i glownie starsze ode mnie a takze pozajmowane) to chyba glownie z tego powodu, ze w ogole zle sie czulem w tamtej pracy - nie byly to dobre warunki do poznania jakiejs dziewczyny. Tam mogę poznać, gdzie się będę dobrze czuł a nie tam, gdzie się będę zle czuł.

Gość aaCe
A poza tym w takiej pracy to też jest bardzo mala ilosc ludzi, a z tego jakich wolnych dziewczyn w moim wieku i zeby mi sie jeszcze podobaly to pewnie bardzo malo a najpewniej wcale. W innej grupie na studiach to też już bylem. Bylem juz w kilku grupach. Praktycznie znam juz osoby z calego roku. To nikt nowy dla mnie.

Gość aaCe
Chciałbym raczej poznawać naprawdę dużo nowych osób

Gość aaCe
Nie jestem żadnym gejem

Gość aaCe
Najlepiej zeby miala majętnych rodziców ktorzy kupili by nam fajne mieszkanko.Kasa jest najwazniejsza , uroda mniej.

Gość aaCe
13:35 aaCe Najlepiej zeby miala majętnych rodziców ktorzy kupili by nam fajne mieszkanko.Kasa jest najwazniejsza , uroda mniej. To nie ja pisałem

Gość jesli jestes gejem
to tu poznasz fajnych ze tak to okresle chlopcow tylko troszku zniewiescialych

Gość jesli jestes gejem
wiec masz szanse:)

Gość aaCe
Mówię, że nie jestem gejem. Ale niech już wam będzie, może jestem gejem tylko takim, któremu podobają się dziewczyny a nie podobają się chłopaki. Może rzeczywiście jest taki rodzaj geja a ja o tym nie wiedziałem. Wy tez jesteście tego rodzaju gejami?

Gość jesli jestes gejem
ja jestem lesbijka ale lubie facetow:)

Gość a skąd jesteś

Gość aaCe
Z Polski centralnej:)