Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaNotte

Ludziska odpowiedzcie!

Polecane posty

Wczoraj o 21 zapomniałam wziąć tabletkę, wzielam ją dzis jak tylko sobie przypomniałam (tzn ok 11.30), a wczoraj uprawiałam seks w południe :) Okres skonczył mi sie na poczatku tego tygodnia. Czy przez moje zapomnienie może się COŚ wydarzyć czy nic sie nie stało??? :( HELP

help :( powiedzcie mi czy juz do konca cyklu musze sie dodatkowo zabepieczac?? Tabsy juz nie działają??? (spoznienie prawei 15 godzin :( ) No co za zycie z tymi tabsami ;(

Gość Malenkaaaaaaaaaa
Przeczytaj ulotke od tabletek a dowiesz sie co sie dzieje jak sie zapomni wziac tabletke i minie 12h..

moja ulotka mowi że moge w ciagu 24 godzin wiac dwa tabsy i nic sie nie dzieje, że dopiero po 24 godzinach tzreba zmienic sposób brania tabsów, nic nie slyszałam o tym, że po 12 godzinach jest cos nie tak, zamiast sie mądrzyć lepiej byś pomogła

no to jesli przeczytalas ulotke, ktora mpwi ze sie nic nie dzieje to czego sie jeszcze chcesz dowiedziec?:)

a jakie tabletki bierzesz? jak tam masz w ulotce to spoko, nie stresuj sie

i jak masz tak w ulotce, jak pisalam wyzej to nie powinnas sie denerwowac WESOŁYCH ŚWIAT

Dziękuje za odpowiedzi :) Również wesołych świąt życzę, smacznego jajka i mokrego dyngusa, ja niestety nie czuję świątecznej atmosfery, spędzam te święta samotnie bez rodziny, z ukochanym, i pracujemy całe święta :( Ale może ktoś ma wspaniałe święta rodzinne, wszystkim życzę ciepłych radosnych świąt Wielkiej Nocy :)