Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_L

Wstydliwy problem--- bolesna krosta w pachwinie. Proszę o rady.

Polecane posty

Gość Magda_L

Witam, :) na wstępie powiem że to nie żarty. otóż , 2 dni temu wyczułam lekkie zgrubienie w pachwinie ,blisko wargi sromowej. Powiększyło się ono i dzisiaj boli mnie przy każdym ruchu. Kiedy dotknę wyczuwam grudkę. Bolesną. Co to może być? Mam 19 lat i nie uprawiam seksu. czy możliwe że to krosta powstała wskutek przepocenia w okolicach krocza? proszę o poważne wypowiedzi. :)

Gość Magda_L
:(

Gość Sandra25
Też tak kiedyś miałam, krostka w postaci podskórnej a na zawnątrz bez rzadnych zmian...bolało mnie ale w szczególności przy myciu. Nie wiem co było przyczyną, być może usuwanie włosków :-) Nic nie rób- mam na myśli próbę jej usunięcia-sama zniknie z czasem a jak nie to do lekarza! Wesołych Świąt!!!

Gość jhbjas
Mam to samo....

Gość suzette
Miałam kiedys podobnie.Poszlam do ginekologa i okzało sie,że to czyrak!Gin zalecil mi okłady z altacetu i smarowanie mascia,ktróej nazwy juz nie pamietam,na litere "p" i miala bordowo-marchewkowy kolor.Po 4 dniach czyrak pekl i od razu upoczulam ulge.Radze Ci isc do ginekologa, pzrepisze odpowiednia kuracje,a jesli ta nie pomoze,to przetnie kroste.Nie boj sie,to nic powaznego,ale wiem,ze to bolesne,wiec nie zwlekaj!Nie ma sie czego wstydzic!

Gość Magda_L
Wiecie co, przed chwilą ta krosta pękla i teraz jest straszny smród :( nie wiem czemu. ubrudziło mi to majtki na brzegu. okazało sie ze była tam ropa, ale wyprsła bo było jej za duzo

Gość Magda_L
Wiecie co, przed chwilą ta krosta pękla i teraz jest straszny smród :( nie wiem czemu. ubrudziło mi to majtki na brzegu. okazało sie ze była tam ropa, ale wyprsła bo było jej za duzo

Gość Magda_L

Gość saguaro
dziś spotkałam sie z tym samym problemem...lecz nie raz juz taka krostka podskórna mi sie robila ale mniejsza dziś zrobiła mi sie ogromna wielkości 2zl. Boje sie troszkę jaka jest przyczyna jej powstawania, chodz zapewniają mnie to to od maszynki, dostało sie jakies zakażenie, lecz jesli przyczyna jest inna? Na wcześniejsze krostki używałam Dermatolu i mi pomagał. Widze że większość kobiet ktora używa depilacji ma z tym problem. Zastanawiam sie nad pójściem do Dermatologa....ale czy on cos pomoże ?

Gość kkarusia
pod pacha sa wezły chlonne i nie mozna tego lekceważyć , jesli to mozliwe zgłos sie jak najszybciej do lekarza może to byc pierwszego kontaktu

Gość kup w aptece maść
Może dwa razy miałam taką krostkę i smarowałam ja maścią benzacne. Jest to maść na pryszcze, ale wysuszająca. Po paru dniach krostka znikała.