Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdzh

dlaczego boli mnie to że mój chłopak spał z inną przede mną?

Polecane posty

Gość sfsdzh

Jestem juz prawie rok z chłopakiem.Był dla mnie pierwszym, on spał pare lat wcześniej z inną, powiedział mi o tym za nim zaczęliśmy chodzić.Mówił mi że ona dla niego nic nie znaczy że żąłuje .Wiem że w tym wieku (ma 21 lat) to nie dziwi ale zawsze jak o tym pomysle to jestem zła i zastanawiam się jak mu było z nią ale nigdy mu o tym nie mówiłam. Nie wiem czemu tak trudno mi się z tym pogodzić być może dlatego że ja nie miałam innych...Czy wy też tak miałyście?

Gość fkfdgiomdblkmdgh
tak! czuje to samo ... niestety

Gość tak miałam tak
ale z czasem przeszło. Im więcej przeżyjesz i zdobędziesz doświadczeń tym mniej będą Cię takie rzeczy dziwić i boleć. Teraz np. nie wyobrażam sobie bycia z prawiczkiem, szukając faceta wolę by był doświadczony

ha jestem z factem 3 lata tez jestem dla niego ta ierwsz on mial przedemna dziewczyne z ktora byl rowniez 3 lata byla dla niego pierwsza,razem mieszkali obecnie moj facet ma 28 a ja nadal sie gryze tym jak im bylo dobrze razem nie tylko w lozku ale i w zyciu a klotni o nia bylo juz chyba milion ,klotnia l,placz ,zal ze to ja nie jestem ta pierwsza wyjatkowa!!! i wkretki typu ze on jeszcze o niej mysli i ja kocha wiariactwo

Gość weertyui
rozumiem cie ja też tak mam ale to dlatego że tez byłam dziewicą i to naturalne że jeśli sie kocha to ciężko mysleć o tym że twój kochany był z inną tak blisko. Może głupie ale naturalne uczucie nniestety

Gość bo nei masz wiekszych
problemow! zamiast sie cieszyc tym ze ci z nim dobrze to szukasz dziury w calym :O

Gość też mnie to boli
nie jakoś nieustannie, ale jednak ta świadomość, że dla mnie był pierwszy, jedyny, a wcześniej już z jakąś babką sypiał :/ załuje ze nie bylam jego pierwszą, albo że nie miałam kogoś przed nim.

Gość do dirmtz
daj spokoj, moze sie w niej zakochal? jak zrobil to bez milosci to ja bym uciekala od niego :)

Gość bo nei masz wiekszych
bosssssze ja bym nie wytrzymal z laska ktora mi ciagle takie problemy wymysla, czy wy naprawde nie macie wiekszych zmartwien????? jak cie zostawi albo zdradzi bo bedzie mial tego dosc, to moze wtedy docenisz co mialas :O

Gość sfsdzh
do bo nei masz wiekszych ja ani razu nie powiedziałąm mu o tym więc nie pisz mi że nie wytrzyma ..pisze tylko co czuje poprostu chciałabym si.e tym z kims podzielic i tyle

Gość sfsdzh
do bo nei masz wiekszych ja ani razu nie powiedziałąm mu o tym więc nie pisz mi że nie wytrzyma ..pisze tylko co czuje poprostu chciałabym si.e tym z kims podzielic i tyle

Gość alenkaa
ciezki temat...

a ja wiem że przede mną były inne ale coz tego jak jest ze mną a nie z nimi. po prostu o nich nie rozmawiamy. liczy sie tylko to jak jest w naszym związku, to co robimy odkąd jesteśmy razem...przeszłość nie ma znaczenia. dla mnie on też był pierwszym. postaraj sie nie myśleć o swojej poprzedniczce. pozdrawiam

Gość do też tak miałam
tak miałam tak ale z czasem przeszło. Im więcej przeżyjesz i zdobędziesz doświadczeń tym mniej będą Cię takie rzeczy dziwić i boleć. Teraz np. nie wyobrażam sobie bycia z prawiczkiem, szukając faceta wolę by był doświadczony a co, okazało się, że twój jednak nie był prawiczkiem tylko "ruchał" inne więc się przestawiłaś aby mieć czyste sumienie i uzasadnienie teraz ?

Gość też mnie boli to boli bo
wiesz, że ten z którym jesteś posuwał inne. No ale chyba wiedziałaś kogo wybierasz ? Trzeba było znaleźć prawiczka i startować z nim od początku :) Tylko gdzie teraz faceta fajnego i prawiczka znajdziesz :D

Gość InnaZNatury
Wbrew pozorom facetów prawiczków jest od zaje** i ciut ciut. A takich znaleźć można np na uczelniach technicznych, albo nieco niżej - w liceach technicznych, gdzie są głównie panowie. I wiem o tym, bo mam wielu takich kolegów, którzy swój pierwszy raz mieli w wieku ok 22-23 lat. Co do samego tematu wątku - jeśli, Autorko, wyobrażasz sobie jak to mogło wyglądać że on był z inną, to się nie dziwię, że Cię zazdrość bierze. Jedyny sposób na zazdrość, to wyobrażanie sobie, ale siebie i jego i tego jak może Wam być razem dobrze, tudzież przywoływanie wspomnień z Waszych zbliżeń. Po jasny gwint uruchamiać wyobraźnię na zupełnie niepotrzebny temat? Jak dla mnie - zwykła strata energii.. Też miałam facetów, którzy mieli przede mną inne kobiety (jedną, lub kilka) ale za przeproszeniem, waliło mi to, jak im było i ile razy to robili -grunt, że wtedy byłam tylko ja, a to znaczy, że coś musiało być nie hallo w poprzednim związku i nie ma co do tego wracać. As simple as that:)

Gość erkaaaaaaaaaa
"dlaczego boli mnie to że mój chłopak spał z inną przede mną?" ooo mnie tez bolało ale byłam wtedy młoda i głupia a teraz jestem stara i głupia :D po za tym :P jestesmy juz tyle lat ze soba ze mi to juz nie przeszkadza :P

Gość kjkkhkhksz
Mnie to nie przeszkadzalo, wiec nie rozumiem twojego zachowania. Tez mialam chlopaka przed moim mezem, a on mial kilka kobiet i teraz sie tylko z tego smiejemy bez zalow i niedomowien. Mloda jeszcze jestes, za kilka lat Ci sie zmienia poglady.

Gość ladne_oczy mam
boli Cie, bo widocznie za mało zarabia, by zrekompensować Ci jego niecnotę.

Gość ladne_oczy_ mam
to nie kwestia wieku, tylko szacunku do siebie i wymagań

Gość erkaaaaaaaaaa
"Mloda jeszcze jestes, za kilka lat Ci sie zmienia poglady. dokładnie :)

Gość ladne_oczy_ mam
no moze, jak juz dziewczyna się zepsuje, to będzie jej wszystko jedno

Gość kjkkhkhksz
Co to niby znaczy, ze jak dziewczyna sie zepsuje. A ty co dziewica sie znalazla. Chodzi o to, ze z wiekiem czlowiek patrzy z dystansem na rozne sprawy i jest bardziej tolerancyjny. Nie tak jak niektorzy na tym forum, Co chca tylko dziewice albo prawiczkow.

Gość ladne_oczy_ mam
Miałabym taki sam problem, jak Ta dziewczyna, dlatego postanowiłam zainteresować się 18-latkami. Pa.