Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roooksaaanaaa

oderwany pieprzyk...

Polecane posty

Gość roooksaaanaaa

Witam. Mam mały kopot. Od kilku dni pobolewał mnie piueprzyk(zaplątał mi się tam włos) . potem pieprzyk troszkę krwawił, i zmieniał kolor. był suchy miał ciemno brązowy kolor).Dzisiaj po południu mi odpadł. Nie ma tam więklrzej ranki. Wygląda to jak pryszcz:). Czy na wszelki wypadek powinnam zgłosić sie do lekarza? ps. pieprzyk był wielkości pieprzu kuchennego, nie był mocno przymocowany, taka kulka. pozdrawiam :)

Gość Lek. med. chirurgia
Wszystko zależy od tego czy był to zwykły pieprzyk czy może znamię świadczące o jakiejś dolegliwości, którą należałoby leczyć. Trudno... stało się... Przemyj rankę wodą utlenioną i zaklej plastrem, aby nie doszło do zakażenia, bo potem więcej problemów, niż to wszystko warte. Jeżeli pieprzyk by się odnowił, bo i tak może być idź do lekarza, który podejmie decyzje co do ew. badań. Pozdrawiam ! =)

Gość rooksaannaaa
dziękuje za odpowiedź. Oczywiście przemyłam ją wodą utlenioną :. wesołych świąt. Pozdrawiam :))

Gość rooksaannaaa
dziękuje za odpowiedź. Oczywiście przemyłam ją wodą utlenioną :. wesołych świąt. Pozdrawiam :))