Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No to ja mam nie-scenście

Czemu jestem taka męska

Polecane posty

Mam wrażenie że jestem zbyt męska z charakteru:( czy któregoś chłopaka.. to pociąga?...

Męska tzn. więcej dziewczyna- kumpel(na taki wzór się zachowuję.. Ale nie z wyboru Już po prostu taką jestem...:(

Gość hjyr
nie martw sie . WEz sobie kobiecego faceta i sie wyrowna.

:O baaardzo nie lubię kobiecych chłopaków. Facet powinien być męski. Ale takim nie podobają się dziewczyny podobne do mnie, prawda? Proszę was, panowie o opinię.....

Czy.. to znaczy że mam rację?:O I.... nie pociągam takich chłopaków?.....

Gość masz racje. nie pociagasz
kobieta powinna byc kobieca:p

Gość hjyr
baaardzo nie lubię kobiecych chłopaków. Facet powinien być męski. meski to znaczy co ? PRzywalic w łeb jak gołota gdy ktos go obrazi ? MEski nie znaczy fajny . 100 % facet to dla mnie 100 % chuj .

Gość jak nie pociągasz to zacznij
obciągać:classic_cool:

Gość hjyr
ale meski to znaczy co ? Pierdolnie i nie pomysli , zdradza zone na prawo i lewo bo to swiadczy o płodnosci . Cos jak casanova . Wydaje mi sie ze mimo zalet , to i mestwo ma wady.

Gość ncnc
Czemu jestem taka męska Poznaj sie z doda ona jest najbardziej męska laska z TV

Nie nie.. nie taką męskość mam na myśli.. Jest nieco inny rodzaj, chłopak jest twardy na zewnątrz, nie da sobie w kaszę dmuchać, ale jest tak inteligentny, że to wszystko rozwiązuje słowami,n ie zaś rękoczynem, co się zaś tyczy jego wnętrza.. jest marzycielem i wrażliwym, bardzo... Znam takiego mężczyznę, dlatego wiem że podobny istnieje, ponadto jest moim ideałem, kocham go lecz.. straciłam... Wiem, tak myślę... że właśnie przez mój charakter, oraz że ja zawsze chciałam chronić, być tą twardą... A oni .. tak nie lubią :O

Gość hjyr
ale jesli nie masz takiej meskosci na mysli , to to nie jest męskosc co masz na mysłi . Bo prawdziwy facet to przypakowany gosc ktory mysli tylko o zaliczaniu panienek i wypłniony testosteronem. MAcho.

Gość hjyr
est marzycielem i wrażliwym, bardzo to nie jest meski . Wrazliwosc to cecha kobieca.

Gość hjyr
meski jest Arnold schwartzeneger w swoich filmach . Zero uczuc . TYlko siła fizyczna i zemsta.

No to ja po prostu widzę tę męskość inaczej:) Przypakowany macho.. odpada Właściwie... taki jest mój ojciec.. wieczny casanova Nie idę za tym i stronię od takich, obrzydzaja mnie podobni panowie..:) :)

Gość hjyr
Nie nie.. nie taką męskość mam na myśli.. Jest nieco inny rodzaj, chłopak jest twardy na zewnątrz, nie da sobie w kaszę dmuchać, ale jest tak inteligentny, że to wszystko rozwiązuje słowami,n ie zaś rękoczynem, co się zaś tyczy jego wnętrza.. jest marzycielem i wrażliwym, bardzo Z tego co napisałas twoj facet nie jest ani meski ani kobiecy . Poniewaz ma ceche kobiecą - wrazliwosc i meska - twardosc wiec sie wyposrodkowuje . GDyby nie mial wrazliwosci bylby meski

Gość nAć
Wydaje mi się, że raczej straciłaś go przez swoją niepewność i niedowartościowanie( a to, że masz taka przypadłość stwierdziłam - jak zapewne większość osób - po tym, że się chcesz dowartościować na forum zadając takie pytanie i mając nadzieję, że ktoś odpowie przecząco, plus styl wypowiedzi. takie, które niby oczerniają samą siebe, ale są tylko po to, żeby ktoś zaprzeczył) Ja jestem typem raczej kobitki kumpelki, ale zawsze wokół mnie skakali faceci. Teraz już nie, bo mam stałego chłopa:D Każdy człowiek jest nastawiony mniej na dystans do osoby pewnej siebie i tyle. Pracuj nad tym, a nie nad byciem bardziej kobiecą. Trzeba być naturalnym ;)

Gość hjyr
obrzydzaja mnie podobni panowie.. moze i obrzydzaja , ale sa mescy. FAcet musi byc chujem

Może.. postaram się sobie wmówić że nie jest tak doskonały jakim go widzę... Lecz to na prawdę obiekt pożądania wielu, wleilu dziewczyn, jak się słyszy Najwięcej jednak pociągały mnie jego zasady... :( Zawsze je miał w każdym punkcie życiowym.. Tak bardzo go kocham, a wiem że podobny drugi człowiek nie istnieje.. Banał? Ale to prawda... Jest niemal.. cudem:(

Gość hjyr
oczywscie ze nie istnieje . NIe ma faceta jednakowego .

Dziękuję za te porady.. --nać-- masz rację,że nie mam pewności siebie... Na pewno też miałam nadzieję usłyszeć że mam jakieś szanse u mężczyzn, jednak przede wszystkim obiektywna krytyka jest dla mnie najważniejsza, bo przecież gdybym chciała usłyszeć dobre słowo.. poszłabym do przyjaciółki(wiadomo że tak można przeważnie tylko kłamliwe pocieszenie usłyszeć) Dziękuję wam przede wszystkim za szczerość :)

Gość hjyr
gdybys znalazla innego a obecnego nie spotkała a to inny byłby dla ciebie ideałem . Milosc oglupia ludzi i robi im wode z mozgu. TAk juz jest.