nomina 0 Napisano Marzec 22, 2008 Drogie Kafeterianki (Kafeteriuszki?), napiszcie, proszę, w których tabletkach antykoncepcyjnych w substancjach pomocniczych jest laktoza. Na razie wiem, że zawierają laktozę: 1. Yasmin, 2. Yasminelle, 3. Harmonet, 4. Novynette, 5. Regulon, 6. Rigevidon, 7. Minulet, 8. Microgynon, 9. Cilest, 10. Mercilon, 11. Stediril. Nie wiem, jak Gravistat, Marwelon, Loveston, Femoden, Tri-Regol, Tri-Minulet i inne trójskładnikowe. Coś dostępnego w Polsce pominęłam? A jak z tabletkami, które są u sąsiadów, typu Minesse, Loette? Dzięki za wszelkie informacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Marzec 22, 2008 Hej, wszystkie wyrzuciłyście ulotki :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Marzec 25, 2008 pytanie aktualne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peligrosa Napisano Grudzień 23, 2010 Witam, również jestem zainteresowana tematem. Nomina przy okazji dziękuje za tą listę. Czy któraś z Was wie, które tabletki anty nie zawierają laktozy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach