Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

zazdrosc jak sobie poradzić?

Polecane posty

Ale zobacz tak samo jak Ty patrzysz na nią , tak samo może ktoś patrzec na Ciebie i Ci zazdrościc. Ja tez mam kolezanke która naprawde jest sliczna nawet moze ładniejsza od tej co pokazałas ale przyjaźnimy sie bo taka zazdrosc NIE MA SENSU!musisz patrzec na siebie a nie ciągle sie do kogoś porównywać.

Gość jestem kobieta i uwazam
qwertz w sumie to chyba jest taka babska zazdrosc,bo chyba kazda kobieta chcialaby byc najpiekniejsza i za taka byc uwazana.i kazda by chciala byc dla swojego faceta idealem. czy nie klulo cie kiedys jak bylas w towarzystwie slicznej dziewczyny i wszyscy byli nia zachwyceni? rozumiem autorke

wiem,:( alwmam zbyt niskie oczucie wlasnej warytoscijeszcze jak wisze ta moja kolezanke to juz calkiem mi sie nie chce starac dobrze ywgladac bo i tak wiem ze bede duzo gorzej

Gość erttyyr
ja w zyciu nie moglabym sie z taka kolegowac a brrrr. ona kazda prace dostanie jesli facet bedzie przyjmowal wrrrr

Gość jestem kobieta i uwazam
a wg mnie bardzo ladnie jest ubrana ubranie jest dopasowane,nic jej sie nie wylewa,nie ma postrzepionych koncowek spodni

Gość trelek
qwertz ma zawsze racje🌼

Gość nostradamuska7
Szczerze? Jestem ladniejsza, nie taka sztuczna, a za pieknosc sie nie uwazam. Przesadzasz...

Gość tiru riru
a wg mnie jest ladna. mozna miec przy niej kompleksy.. jesli nie ma sie dosc iary we wlasna urode. ja nie mam, ale autorke rozumiem.

atrakcyjnosc kobiety bierze sie z jej wnetrza, a nie z wygladu. To taki banal, a jednak prawdziwy. W przeciwnym razie mezczyzni zakochiwaliby sie w animowanych postaciach kobiet, wyprodukowanych w photoshopie-one nie maja zadnych wad, doskonale proporcje, wlosy,cere. To, ze ktos jest ladny, to duzy plus. Ale wyglad to tylko pewien procent calosci, jaka stanowi czlowiek. Radzilabym szybko uporac sie z twoja zazdroscia, bo swoje kompleksy, niskie poczucie wartosci, ciagle porownywanie sie do innych kobiet i niechec do tych ladniejszych przekazesz corce. Zastanow sie lepiej, co jej powiesz za pare lat, jak przyjdzie ze szkoly i powie, ze nie znosi swojej kolezanki, bo jest ladniejsza i ma lepsze ubrania?

Gość tissue.
Ile ona ma lat?

aha, zazdrosc jest bardzo ludzkim uczuciem i nie powinnas sie czuc zle, ze zazdroscisz (wiekszosc z nas to robi :) ) Trzeba jednak pojsc o krok dalej i uporac sie z nia, zamiast wciaz o tym romzyslac.

Gość kasssssssiczek
SZCZERZE!na każdej imprezie to na mnie wszyscy się gapią , więc ja bym mogła z nią iść na jakieś przyjęcie;))))))

Gość kasssssssiczek
wg mnie na tym 1 zdjęciu jestt ładna, ale niegustownie ubrana,a na 2 sztudczna,ale bez przesady to nie NATASZA URBAńSKA,KTORA WG MNIE JEST NAJPIEKNIEJSZA W POLSCE!

Nie pisz tak, bo koleżanka się załamie, że nie wygląda tak jak Urbańska i będzie nowy problem:P

Gość kasssssssiczek
hihih PINKYY zgadzam się :)

Gość co jest niegustownego w jej
ubraniu?

Gość sdgfd
no chyba ten straganowy styl...

Gość co jest niegustownego w jej
hehe to znaczy ze wiekszosc polek sie ubiera niegustownie:D

macie zjebany gust na moje jest typowa jak setki nnych olek nie ma nic w sobie oryginalnego

Gość cgf
dokladnie: wiekszosc polek ubiera sie niegustownie oraz gorzej niz niegustownie. rzadko sie widuje kobiete z klasa na ulicach