Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 22, 2008 ...moczu puszczają bąki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dugas Napisano Marzec 22, 2008 Zesrać się przy odlewaniu to podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LeśnySłodziaczek 0 Napisano Marzec 22, 2008 Mój chłopak prawie zawsze jak stoi to zaciska pośladki :P PEwnie dlatego ma takie jędrne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sztyrlitz Napisano Marzec 22, 2008 co to znaczy "tak, jak kobiety"? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dugas Napisano Marzec 22, 2008 Ja nawet jak wale konia to se pierdnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Marzec 22, 2008 Luśka i taki temat ? Czyżby nyndzna prowokacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgd Napisano Marzec 22, 2008 ja nie puszczam bąków podczas oddawania moczu. Ktoś tu chce chyba wywołać prowokację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 22, 2008 :O no wiesz...? pytam poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dugas Napisano Marzec 22, 2008 siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -------- pruuuut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 22, 2008 z obserwacji wnoszę iż to u kobiet zjawisko szeroko rozpowszechnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Marzec 22, 2008 Ja prawie wcale nie puszczam bonków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Marzec 22, 2008 prawdziwa kobieta nigdy nie puściła bąka , o robieniu kupy już nie wspominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Marzec 22, 2008 :D \"Zjawisko szeroko rozpowszechnione\" Gdzież to pani dohtór przeprowadziła swoje badania ? :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maczomen Napisano Marzec 22, 2008 Tylko twardziele pierdza przy sikaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 22, 2008 wnoszę po zachowaniu kobiet w toaletach publicznych... i odgłosach :D tak pytam, bo na filmie widziałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za film Napisano Marzec 22, 2008 jest może na youtube? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 22, 2008 nie... w tv :P ale kiedyś był fajny filmik jak facet świeczki na torcie gasił pierdząco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za film Napisano Marzec 22, 2008 Lusesita, niby taka stara forumowiczka i dama jestes, a piszesz na poziomie dzieciaków z gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Marzec 22, 2008 Faktycznie bardzo fajny :P Masz jak lubisz pierdzenie.. http://pl.youtube.com/watch?v=WxfIDpset2I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 22, 2008 ja dama...??? nie żartuj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Marzec 22, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=WIcnrtuD6Vc&feature=related :p aż zacząłem szukać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 22, 2008 Myrevin :D dzięki, takie lubię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Marzec 22, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=fvl1kpKuK9o szok to jednak prawda :o od drugiej minuty :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katherine 0 Napisano Marzec 22, 2008 Fajny temat jak na sobotni wieczór :P Juliusz Cezar >\"Prawdziwa kobieta nigdy nie puściła bąka , o robieniu kupy już nie wspominam\", rozumiem, że masz juz całą kolekcje dmuchanych lal ;) :D :P A tak poważnie, to nie ma co generalizować, zresztą gdzie maja to robić jak nie w wc :P Wkładajcie sobie zatyczki do uszu i będzie po sprawie :P M.in.dlatego unikam publicznych toalet, jakoś rzadko mam potrzebę w publicznych miejscach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *Smerfetka Napisano Marzec 22, 2008 taka duża a taka debilka:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale facet nie kuca Napisano Marzec 22, 2008 czyli nie napina mięśni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dugas Napisano Marzec 22, 2008 zebżdzenie pzy laniu jest dla twardzieli i basta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Margolalalaa Napisano Marzec 22, 2008 Smerfetka do kogo to :o ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach