Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabobonek

jak sprzyjać zajściu w ciązę

Polecane posty

Gość zabobonek

Znacie jakieś przesądy, zabobonki czy naturalne, babcine metody? :-)

Gość zabobonek
no dalej kobietki uruchomcie wyobraźnie ;-D

Gość też nie moge
zajsc ,wiec Ci nie pomogę...a ile probujesz?

Gość zabobonek
pol roku a ty?

Gość tez nie moge
a ja ponad rok:(

Gość zabobonek
Moze wiec inne podziela sie swoja wiedza? Podobno wiara czyni cuda, ja ciagle wierze, ale na razie nic z tego. Jakie znacie ziola sprzyjajace zaplodnieniu? Lub cos w tym stylu? Trzymanie nog w gorze w moim przypadku nie daje zadnego efektu :-P

Oj dziewczyny :) U mnie stwierdzono pco po wynikach badań hormonalnych i obrazie usg jajników.. Udało mi się zajśc w ciąże bo nie myślałam o tym stwierdziłam że nie będę mogła mieć dzieci i korzystałam z seksu tylko dla przyjemności i nie myślalam o tym że będę w ciąży dziś jestem w 7 tc.. :)

Gość tez nie moge
w moim przypadku tez nie daje nic swieca...a ile masz lat?

Gość zabobonek
Szybko ci się udało?

żadnego trzymania nóg w górze żadnych ziół i innych dupereli!!!!! Macie o tym nie myśleć bo się blokujecie psychicznie a uwierzcie mi że to ma wielkie znaczenie w zajściu w ciąże.

Gość zabobonek
23 a ty?

Gość tez nie moge
a ja 25 :) no ja tez juz nie chce myslec-zrobie tylko hormony,bo reszte mam super;)

Gość zabobonek
ciezko o tym nie myslec podczas seksu, zawsze obsesyjnie mysle - a moze teraz sie uda????

no to bardzo źle robisz a i partner najprawdopodobniej czuje tą presje i czuje się tylko jak reproduktor.. Musisz sobie odpuścić..

Gość zabobonek
Czytałam że niektórym dziewczynom pomogły zioła, jednak nie podzieliły się tym, jakie?

Mieszanka nr 3 ojca klimuszki (chyba tak sie nazywa) Na lepsza owulacje dobry jest tez wiesilek ale mozna go uzywac tylko do momentu owulacji, potem lepiej nie, bo ma dzialanie spazmatyczne i moglby spowodowac poronienie.

Gość zabobonek
ok dziekuję i wypróbuję :-)

podzielam opinie poprzedniczek. znam kilka przypadków gdzie dziewczyny wyluzowały i nie myślały obsesyjnie o dziecku tylko korzystały z uniesień ze swoim facetem. nie dość że było im o wiele lepiej w łóżku to jeszcze wkrótce zostały mamusiami:) blokada psychiczna związana z ciągłym myśleniem tylko o jednym tylko pogarsza waszą sytuację, tak więc głowy do góry zapomnijcie na chwilę o dziecku a doczekacie się potomstwa prędzej niż myślicie

Gość 135
polecam książkę "Chcę mieć dziecko " D.S Feingold i Deborah Gordon tam znajdziecie sporo podpowiedzi odnośnie diety, i tp

Gość Smutnnnnnnaaa
Tez sie staraam juz poł roku i nadal nic... :( Smutek rodzi się zawsze z czasu...... który upływa......... A nie zostawia owocu........

Gość Smutnnnnnnaaa
Tez sie staraam juz poł roku i nadal nic... :( Smutek rodzi się zawsze z czasu...... który upływa......... A nie zostawia owocu........

Gość zabobonek
A czy komuś pomogły modlitwy?

Gość 135
jeżeli szukasz pomocy w modlitwie to znajdź stronę sióstr Dominikanek . Jest to zakon zamknięty i one właśnie modlą się w intencji kobiet pragnących zajść w ciążę, potem ją donosić a potem szczęśliwie urodzić. Święty Dominik jest patronem kobiet w ciąży.Podobno już wielu osobom pomogły. Trzeba do nich napisać a one przysyłają taką tasiemkę , sorry ale nie wiem jak się to fachowo nazywa, na której wypisana je4st modlitwa tylko w twojej indywidualnej intencji. Siostry mają podobno nawet pocztę mailową. Zyczę powodzenia w poszukiwaniach

Gość 135
Siostry Dominikanki ul. Mikołajska 21 31-027 Kraków tel. (012) 422-79-25 ... www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html - 18k Tam znajdziesz wszystko co związane z modlitwą