Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

co to znaczy byc glupim jak zwolennik PISu?????????????????

Polecane posty

Nie miec wyzszego wyksztalcenia, nie znac zadnego jezyka obcego, miec slaboplatna prace lub byc bezrobotnym. mieszkac z bloku z wielkiej plyty lub w starym domu na wsi

Gość Radek Sikorski z Bydzi
koorwa tyle czasu byłem w PiSie i dopiero tuz przed wyborami odszedłem, myslisz że do nich nie pasowałem? :) a tak poza to 💤💤

a to ciekawe - bo mam wyższe wykształcenie ,mój mąż też, znamy angielski, mamy firme ,mieszkamy na wsi -w 100-letnim domu , świeżutko po totalnym remoncie i .... jesteśmy zwolennikami pis-u. Dziś dowiedziałam sie że jestem głupia :-0 Dzięki... :-0

Gość bo wykształcenie
nie zawsze świadczy o mądrości i inteligencji. Również mieszkanie na wsi ma niewiele wspólnego ze sprawnością szarych komórek. Ale nie przejmuj się. Są gorsze rzeczy niż bycie zwolennikiem PiSu. Moglibyście być pedofilami albo seryjnymi mordercami. Nie jest jeszcze najgorzej;)

Gość karolina2020
zwolennicy pisu sa obłudni, ślepo wierzą swoim przedstawicielom w rządzie. są to również bardzo znane mohery o których chyba nie trzeba pisać jakie są!!! bez PISu Polska była by lepsza. ta partia jest wszędie tam gdzie coś się dzieje - coś złego się dzieje dzięki jej członkom.

Gość bo wykształcenie
Jeśli pijesz do mnie - to pudło. Nie sympatyzuję z żadną partią. Wszystkie są mi równie wstrętne choć przyznam, że PiS i LPR są wyjątkowo paranoiczne i szkodliwe. A swoją drogą zadziwiająca jest skonność zwolenników PiSu do przedstawiania wszystkich oponentów jako komuchów bądź miłośników PO.

No właśnie , ale skąd te dzieciaki co tu piszą maja to wiedzieć , jeśli dopiero od niedawna przestali pampersów używać... :-P :-D

Podnosze , bo mimo wszystko fascynująca jest ta żółć i nienawiśc przeciwników Pis-u.Musicie być bardzo poranieni przez życie.... A ja właśnie wróciłam z kościoła , zdjęłam swój moherowy berecik , szamam pyszny serniczek i czekam na zmasowany atak:classic_cool: , bo mi sie nudzi :-D

Gość dziwnym trafem wszyscy olali
PiS i zmasowany atak. na placu boju pozostał tylko niedowartościowany PiSowczyk który nie wie, co ze sobą zrobić w święta:O A ponoć taki religijny:O

yes, yes!!!! jeszcze!jeszcze! sie nabrałeś i wpisałeś i kto górą?? :-D Ps. niestety nie jestem za bardzo religijna :-(

Gość to nie jesteś
z pisu kurwo. Prawdziwy elektorat pisu jest religijny i wyznaje wartości chrześcijańskie a ty jesteś chujwieco a nie pis. Ja jestem prawziwy pis a ty jesteś zwykła ciota.

Gość otóż to
!

Gość A ciebie na co
stać? Siedzisz tu i tylko pier.dolisz od rzeczy... :o Chociaż cos sensownego byś napisała.

Gość to nie jesteś
To jakaś menda bez żadnej wiedzy o pisie a pierdoli, że jest za pisem. Jakaś wiejska znudzona krowa.

Nie chciałbys wiedziec na co mnie stać, a siedze tu ,bo w moim świecie nie ma idiotów i debili a słyszałam ,że tu ich znajde , wiec wpadam od czasu do czasu ,żeby sie z was pośmiać :-D