Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaxxxxxxxxnnnnnnnnn

dziwna krosta na brzuchu psa

Polecane posty

wlasnie znalezlismy u naszego boksera czarna 'kropke' w dole brzucha, srednicy ok. 5 mm, miejsce jest zaczerwienione dookola, a po nacisnieciu wydobywa sie czarny czop (ropny?). Nie jest to kleszcz. Niestety nie ma w miejscu zamieszkania pogotowia weterynaryjnego, a my zastanawiamy sie, co to moze byc (i czy to cos groznego...). Czy ktos jest w stanie dac nam jakas rade? Dziekujemy

Gość Kwiaatuuszeek
wasz pies zlapal jakiegos syfa, pewnie od jakiejs suczki:P moze to byc rodzaj psiej kily (powaznie mojej sasiadki suczka zdechla na psia kile) . Radze szybko do psiego pogotowia jechac.

Gość Dorccciaa
jak sie piesek czuje?

krostka coraz bardziej sie powieksza i coraz wiecej taliego plynu z niej wycieka gdy na nia naciskam :( Bardzo sie boje,nie wiem co bedzie. Czy kila zwierzeca jest do wyleczenia?Nie chce by moj piesek umarl.

pomocy

Gość Sloneczkooo85
to psi nowotwór

jak ci zależy na psie to byś sie z nim na kolanach do lecznicy czołgała :O

bardzo mi na nim zalezy,nie chce by teraz w siwta umarl ( to calej rodzinie by nastroj swiateczny popsulo) ale do najblizszego weterynarza mam bardzo daleko ok.30 min drogi za miasto.

Gość Czikulinka23
Poprzedniczka ma racje, gdyby mojej milosci Azankowi sie cos dzialo, zrobilabym wszystko, jak zreszta i cala moja rodzina najblizsza, by z psem jechac do najlepszego weterynarza, a cena nie gralaby roli. No ale my mamy obsesje na punkcie psa i z 2 str to tez niedobrze. Powodzenia w leczeniu psiaka, nie pytaj na forum, bo tu wiekszosc debili, tylko pedz do lekarza.