Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodsza siostra

mój brat i ja

Polecane posty

Gość młodsza siostra

Mam 17 lat i jestem atrakcyjną dziewczyną mój brat jest o 3 lata starszy. To wysoki przystojny brunet. Wiele dziewczyn za nim szalało, a on lubił to wykorzystywać. Przyjaźnił się z pewnym chłopakiem, któremu się spodobałam, zresztą on mi tez. Zaczęliśmy się spotykać, w tajemnicy przed bratem. Niestety dowiedział sie o tym . Kategorycznie zakazał mi kontaktu z nim . A jego kolega miał niezły sajgon nawet się pobili. Od tej brat zaczął dziwnie się zachowywać wobec mnie ciągle powtarzał ze faceta zależy tylko na jednym i żebym nie traciła na nich czasu, a zwłaszcza jemu koledze ja co prawda tego nie odczuwałam. W każdym razie brat zaczął mnie komplementować przytulać obejmować spędzaliśmy ze sobą więcej czasu. Do tej pory ciągle toczyliśmy bitwy ze sobą a tu taka zmiana. Podobało mi się to do czasu. Do czasu kiedy prawie się przespałam z własnym bratem. Co mam teraz zrobić nie doszło do niczego większego ale zawsze jak mam na niego reagować co robić pomocy!!

Gość Wielki Strach
Rodzice tego nie widzą?

Gość wiesz co lepiej zapytaj
babci, one się znają na takich melanżach

Gość SCIEMA

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm
Prześpij się z nim i tyle. Z bratem jest fajnie w łóżku, nie będziesz żałować.

Gość jak mogłaś z własnym bratem
kazirodztwo

ale wpadłaś:P:P:P:P:P pozdrawiam i z ciekawością wysłucham jak sytuacja się rozwinie:P:P

Gość młodsza siostra
Rodzice zauważyli zmiany, ale im się to podoba gdyż myślą ze w końcu jakoś się dogadujemy. Tymczasem omijam brata jak tylko potrafię, ale myślę ze powinnam z nim chyba pogadać co o tym sadzicie. Jak zacząć rozmowę??

Gość młodsza siostra
Mam kolejny problem. Otóż wczoraj zrobiłam laskę dziadziusiowi, po tym jak go przyłapałam na tym, że podglądał mnie w kąpieli. Dziadzio wprawdzie nie chodzi, ale pytonga ma niezgorszego i było całkiem fajnie.Problem w tym, że teraz dziadzio chciałby to zrobić w trójkącie ze mną i z babcią, a jak się o tym dowiedział tatko, to i on by się dołączył. Zapowiedział, że puknie mnie jako drugi, z poślizgiem. Ja już nei wiem co mam robić

Gość młodsza siostra
no dobre dobre ubawiląm się po pachy serio::D Czeka lam tylko na jakiś podszywaczy. Ludzie maja problemy a oni jaja sobie robą fajnie:(

hahahahahahahahahahaha podszyw braaaaawo normalnie mnie brzuch ze śmiechu boli....... ej dochodze do wniosku że nie kazdy moze być ppodzsywem.. ej załóżcie sobie temat i parodiujcie innych bo nie chce mi sie was szukać po topicach a jesteście w tym dobrzy!!

hahahahahahahahahahaha podszyw braaaaawo normalnie mnie brzuch ze śmiechu boli....... ej dochodze do wniosku że nie kazdy moze być ppodzsywem.. ej załóżcie sobie temat i parodiujcie innych bo nie chce mi sie was szukać po topicach a jesteście w tym dobrzy!! ale przyznaj młodsza że dobre

Gość młodsza siostra
Po pozbyciu się wszy łonowych zrobiłam sobie pamiątkowe zdjęcie, które dzięki zamieszczeniu go na stronie www.goatse.cz przyniosło mi swiatowy rozgłos

Gość młodsza siostra
Podszywaczu zapomniałeś dodać ze jestem miejscowa dziwką i ze obciągam księdzu który uczy mnie religii:P:P:P

Gość młodsza siostra
Sorry damiandak, ale się zdenerwowałam. Na tym forum nie można opowiedzieć o swoich problemach i znaleźć porady niestety:(:(:(

Gość młodsza siostra
żałuje ze rozpoczęłam ten watek, może jakoś sama sobie poradzę w tej sprawie

Gość blanch
blanch prawie sie przespalas z bratem??!! przepraszam jak to wygladalo?? calowaliscie sie?? obmacywaliscie?? ble jezeli on Cie nie unika to pogadaj z nim o tym, powiedz, ze sie zle stalo, ze chcesz miec z nim dobry kontakt, ale bez takich sytuacji i badz stanowcza

Gość blanch
nie wiem skad te 'blanch' przed moja wypowiedzia :D

Gość młodsza siostra
Starznie mi wstyd to opowiadać no ale tak zaczął mnie dotykać. Ja mu nie wiem czemu pozwoliłam ale czułam się z nim bezpiecznie bo to brat. W pewnym momencie zaczął mnie całować a mi nie wiem czemu spodobało się to i odwzajemniłam, ale gdy probował zdjąć mi bluzkę wycofałam się. Na szczęście mój brat zaakceptował to nie robił nic dalej na sile. A ja po prostu wybiegłam z mojego pokoju do łazienki. Zachowujemy się normalnie obecnie, ale widzę jak on patrzy na mnie (może mam jakieś urojenia). Musze z nim pogadać, ale nie wiem jak. Nie wiem co mam rozumieć przez tę sytuacje

no napewno nie czujesz sie z tym dobrze nie wiem co o tym myśleć nie byłem w sytuacji ale na jego miejscu jakbym tak był to... i teraz nie wiadomo czy mu głupio czy on chetnie by sie przespał z sis....

Gość młodsza siostra
Kocham go ale jako brata to normalne. Nie wiem co myśleć boje się ze on znów coś zacznie, wiem ze nie chce mnie skrzywdzić ale roki to chyba nie wiedząc o tym. Wydaje mi się ze może to mieć związek z jego kolegą z którym się spotykałam, bo od tego czasu się zmienił ale o co chodzi moze jest zazdrosny nie wiem co myslec

Gość blanch
zapytaj go czy wyciagnal jakies wnioski z tej sytuacji i powiedz jakie Ty wyciagnelas, a bedziesz wiedziala na jakim gruncie stoisz daj mu do zrozumienia, ze Ci sie to nie podoba

Gość młodsza siostra
Mam małego,nieapetycznego penisa :O

Gość młodsza siostra
tiaaa i co jeszcze??

o ile to nie prowokacja to moje zdanie ejst takie: powinnas spróbowac zapomniec o zaistniałej sytuacji i nie wracac do tego. jednak jesli zobaczysz ze brat patrzy na ciebie jakos inaczej czy nieodpowiednio sie zachowuje to wyjasnij mu wszystko w rzeczowej, stanowczej rozmowie (powiedz ze krępuje cie taka sytuacja i niezaleznie od tego co było miedzy wami wracacie do ukkładu brat-siostra, a nie dziewczyna-chłopak). myśle ze to powinno pomóc. pozdrawiam

Gość młodsza siostra
No cóż nie wytrzymałam zrobiłam to z nim. Jego penis może największy nie jest jakieś 16 cm ale sperma mniam. Teraz szukam jakiś tabletek anty dla siebie w zaistniałej sytuacji. Mozę jemu tez kupie