Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoswiadczona86

Ostra suczka tzn jaka ? POMOCY!

Polecane posty

Gość yrsehdrhdr
Wyuzdana, dzika, perwersyjna, bez zahamowań 🖐️ Pan-suka? Czy po prostu suka?

Gość stara
po sytuacji one lub też w jej trakcie co sie robi??

Gość yrsehdrhdr
A co znaczy ciu...? Jezeli nie masz smialosci napisac to bedziesz miala smialosc wypowiedziec?

Gość stara
to wszystko tylko przymiotniki heh ja musze do tych w/w dorobic czasowniki

Gość stara
no nie wiem czy tu można używać wulgaryzmów ;P

Gość yrsehdrhdr
to jest kafeteria 😴 Nawet jak jakiegos niedozwolonego slowa to cie wygwiazdkuja. Co to jest ten ciu...? Ile masz lat? Rob loda tak jakby to mial byc ostatni raz w Twoim zyciu, bierz do buzi po tym jak byl w Twojej cipce, mozecie tez pobawic sie w piss :classic_cool: koniecznie pozycja od tylu, niech ciagnie cie za wlosy i daje klapsy-mozesz sama sobie dac klapsa, zebym dac mu znak, ze moze.

Gość yrsehdrhdr
jesteś niedouczona bo ty stara suka jesteś hehehe

Gość yrsehdrhdr
Tak trudno wpisac wlasne literki w nicku? 😴

Gość stara
no to też dlatego tu jestem ;) to co napisałeś-aś to na serio?? bo to u mnie norma no to już nie wiem :(

Gość NIeDoZatrzymania
Sama zalozylam taki sam temat bo z tego tematu , procz jednej wypowiedzi, zalozycielka niczego sie nie dowiedziala.byc ostra suczka dla faceta nie oznacza ze chce ja zeszmacic !! dla nich kobieta powinna byc w lozku dziwka i nie widza w tym nic zlego za to je wlasnie kochaja. tak jak jeden forumowicz tutaj odpisal: mezczyzn podnieca jak kobieta nie ma zachamowan lubi w kazda dziurke byc posuwana, gdy bierze do ust tak mocno ze az sie dlawi,gdy wtedyleca jej lzy z tego ze tak gleboko bo to naturalny odruch.rozmazany makijaz to dla faceta podniecajacy widok!! podniecaja ich tez krotkie wulgarne slowa,polecenia. ale drogie kobiety czy i nas to nie podnieca?uwielbiam kiedy moj facet mowi do mnie krotkie slowa lub wyznania np:tak jecz,tak lubie" scenariusz na ostry sex ?? przebierz sie za pielegniarke gwaltownie rzuc go na lozku nic do niego nie mow tylko zepnij mu rece rozloz mu nogi to ich tez podnieca. kup wczesniej np hiszpanska muche afrodyzjak i kaz mu ja wypic jakby byl twoim pacjentem i mial wypic lekarstwo.wersja hard,wez strzykawke i zapytaj "boisz sie zastrzykow?nie boj sie nie bedzie bolalo i podejdz do niego i zachowuj sie jakbys za chwile miala go ukluc .ale odwlekaj ta chwile bo pamietaj strach wywoluje podniecenie!!!!!! :) im dluzej bedzie czekal na to az go uklujesz tym bardziej bedzie podniecony:) to samo mozesz zrobic z nozem,przeciez jestes pielegniarka-wolno ci:) nikt nie mowi ze na prawde masz to zrobic ale podnieci go juz sam widok tego ze bierzesz noz:) mozesz powiedziec " bozeeeeeee nawet nie wiesz jak mam ochote cie naciac,nie powstrzyma sie"on bedzie cie prosil zebys tego nie robila a ty poweidz"zamknij sie !!" bedzie mega podniecony;)

Gość MOH1
Taka,ktora rżnie sie jak szalona,w różnych pozach

Gość ja jarek
to moze na skajpie sie zabawimy

Gość gość15385
Jprd... Żal mi dziewczyn które piszą zostawić go nie ma szacunku do ciebie bla bla bla... A później takie jęczą że o Anka nie uwierzysz on mnie zdradził całe zapłakane... Dziewczyna wyraźnie napisała że odpowiedział tak po spytaniu go o jego łóżkowe fantazje... To dlaczego dziewczyna ma ich nie spełnić zwłaszcza że chyba każda lubi sprawiać przyjemność swojemu mężczyźnie. A później pretensje do całego świata ze bo on mnie zdradził. Już nie zgrywajcie takich cnotek niewydymek. A przecież udawanie takiej nie jest niczym złym. Wtedy facet jeszcze bardziej zaczyna ciebie pragnąć i nie myśleć o innej

Gość gość
Tachaj mu mocno dzordza