Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chytra jola

czy da sie zemscic na dojrzalym facecie uwodzac go?

Polecane posty

Gość chytra jola

od razu uprzedzam, ze to cwany dziany gosc. czy da sie i czy warto?

Gość chytra jola
konkretnie chce sie zemscic, zachodzac z nim w ciaze. Co myslicie?

Gość chytra jola
e tam w ciaze...po cholere mi ciaza

Gość chytra jola
cholera chyba masz racje CrazyHappy ...:o a jak sobie ulzyc, bo mi chyba nadal lezy na watrobie... no przyznaje sie, ze sobie nie moge poradzic 😭 nie krytykowac mie tu ...:o🖐️

Zemsta jak sam skurczybyk ! Ciąża !? A pomyślałaś o dziecku jakie z tej zemsty poczniesz ? Pomyślałaś o tym by to dziecko miało wzorce mamy i taty ? Powiesz kiedyś jemu, że zostało poczęte dlatego, że się chciałaś odegrać ?! Egoistką jesteś i myślisz tylko o sobie. osobiście bym cię spalił na stosie za takie gadanie.

Gość chytra jola
masz racje-szkoda czasu i UWAGI

Zemsta jak sam skurczybyk ! Ciąża !? A pomyślałaś o dziecku jakie z tej zemsty poczniesz ? Pomyślałaś o tym by to dziecko miało wzorce mamy i taty ? Powiesz kiedyś jemu, że zostało poczęte dlatego, że się chciałaś odegrać ?! Egoistką jesteś i myślisz tylko o sobie. osobiście bym cię spalił na stosie za takie gadanie.

Gość chytra jola
masz racje-szkoda czasu i UWAGI

Gość chytra jola
Herakles-o czym Ty piszesz? Jaka ciaza??? to byl czyjs podszyw

chytra jola ja ciebie rozumiem i mowie Ci ze nie warto!! pokaz mu ze jestes szczesliwa bez niego ! jak zrozumie co stracil to i moze bedzie chcial worcic!!! moj ex!! odezwal sie po 9 miesiecach!!! nie daje mi teraz spokoju !!! ja go olewam bo mam go juz gdzies !! a kiedys mi na nim zalezalo !! on pisze semsy ,,,dzwoni ...na necie sie odzywa a ja go olewam, to dopiero jest satysfakcja!! !!!:)

Gość chytra jola
CrazyHappy - ja nie bylam z nim w relacji osobistej, tylko zawodowej mozna powiedziec. Traktowal mnie jak glupie bydle - przepraszam za okreslenie... Dumam jak sobie odpuscic, mam uraz na punkcie goscia.

Gość chytra jola
nie mam juz takiej mozliwosci niestety :D ale dziękuję za cenną radę - będę mieć ją w pamięci na okoliczność następnych takich przypadków...ktore mam nadzieje nie nastąpią teraz pomyślałam, ze on pewnie dlatego wlaśnie przynosil sobie kawe z barku.....już wiedział, zesa ludzie, którzy by mu chętnie....;)

Gość jolu
ja miałam podobną sytuację. ja zemściłam się nie ostentacyjnym (bo to że ostentacyjne to może być widać) ale faktycznym lekceważeniem i lekką pogardą. Uwierz, ich nic bardziej nie boli, bardziej nie łamie samczego ego jak to. lekceważenie. Autentyczne, nie udawane. "Mojego" krew zalewała...

Gość chytra jola
jolu - dziekuje za wpis. Wiesz, ja za bardzo to rozpamietuje.I zdaje sobie z tego sprawe, ze za bardzo to ropzamietuje. Ale zycze mu zeby mu do tej kawy ktos kiedys nasikal.

Gość jolu
No i niech nasika! Jak byś się z nim przespała, to tylko frajdę byś mu zrobiła. To byłaby nagroda dla niego, a nie zemsta. Nie rób tego pod żadnym pozorem! Kac moralny gotowy, a z jego strony pogarda dla kobiety, któą zaliczył. Ja wiem, jak to boli, zwłaszcza jak taki facet potraktuje cię niesprawiedliwie, podle. Wypróbowałam - lekceważenie jest najlepsza opcją.

Gość chytra jola
wlasnie tego sie obawiam, ze nie znam swojej wytrzymalosci. Sadze, ze emocji nie da sie utrzymac na wodzy, nie kazdy to potrafi. Zastanwiam sie tez jak to zrobic, zeby stac sie taka z przeproszeniem wyrachowana swinia, ktora zrobi wszystko, zeby przetrwac. Mysle o tym, bo moze byc tak w zyciu, ze bede miec kogos pod opieka i nie bede umiala patrzec np. na cierpienie tej osoby.

Gość chytra jola
nie wiem, czemu tak mnie zabolalo, ze znow trafilam na kogos kto mnie traktowal jak tanie bydlo. Ja sie nie nadaje do biznesu:o

Gość chytra jola
dupa:( ide spac

Gość dfbdfbdfb
W każdym razie ja proponuję żeby ktoś zemścił się na mnie dając parę niezobowiązujących przyjemności. Najlepiej żeby mścił sie jakiś przystojny pan bo jestem heteroseksualna. :D

Gość moze wizaż
glupie i dziecinne. najlepsza zemsta jest brak zemsty.