Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovetta

CZy to nie zadzkodzi?

Polecane posty

Gość Lovetta

Witam serdecznie :) Wczoraj chciałam kupić sobie , jak to zwykle robie tabletki anty (mervelon) ponieważ dzisaiaj musze je wziąć. Dowiaduję sie od magisterki, że cała seria mervelonu zostałą wycofana- robią jakieś badania podobno i zwrócony zostanie albo nowy albo ten sam za jakiś tydzień. W związku z powyższym musiałabym miesiąć byćbez anty... a nie chce robić przerwy. Magisterka powiedziala mi, że zamiennikiem mervelonu jest novinette.. tyle że ma ciut wiecej jakiegoś hormonu.. Moje pytanie brzmi- czy moge na jeden miesiąc wziąć opakowanie novinette a potem wócić do mervelonu? czy tak samo dobrze będę zabezpieczona? Dziękuję za ewentualne odpowiedzi.

Gość Lovetta
Dobra głupia jestem :( Chłopak mi tak powiedział:(

Gość Lovetta
Ktoś odpowiedział na ten temat... moim nickiem a nie byłam to ja.. co się dzieje ?

Gość Lovetta
A to ja napisałam, przepraszam, pojebana jestem, naprawde lubie jak mnie dymają w czoko.

Gość Lovetta
No i jeszcze dodam, ze wczoraj mialam wziac ta tabletke. Ale, ze nie bardzo ufam temu lekowi (wiecej hormonow) zaczelam sie zastanawiac. No i dowiedzialam sie od mojego chlopaka, ze jesli bede zula przed 4 h, 3 kondomy EXTRA SAVE firmy DUREX, bede mogla z nim uprawiac sex bez zabezpieczenia bez najmniejszego strachu przed ciaza. Zuje juz 3h i boli mnie szczeka, tez tak macie?