Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no czemuu

Dlaczego gdy sobie wypije troszke to jestem ulegla?

Polecane posty

Gość no czemuu

:o

Gość no czemuu
nie powinnam pic z facetami ktorzy mi sie podobaja:o

Gość ..mam tak samo..
:O :D i musialam nauczyc sie pic :p

Gość dsfdsfss
nie dosc, ze pijaczka, to dupodajka.

Gość no czemuu
tak to metoda a jednak nie zawsze potrafie sie kontrolwac zwlaszcza iz piwko smakuje bardziej w kazdym olejnym kuflu:D ehhhhh

Gość ja tak chcę jak w pierwszym
bo ci sie pewno spac chce i ci wwszystko jedno, byle tylko gdzieś sie dali położyc i lulnąc. Trzeba wyrko samotne sobie wcześniej zapewnic i bedzie dobrze. :D

Gość no czemuu
oo wiesz co!! masz chyba 100% racje! ja mam tak jak troche wypije, to mam ochote na piszczoty i takie tam... niewinne przyjemnosci;) a pozniej to juz..... nic nie chce..... a facet moze wszystko:o wrrr nigdy wiecej!!!

Gość ja tak chcę jak w pierwszym
bardzo miły blondyn - masz moze brata wolnego? Też bardzo miłego blondyna? Szukam takiego.

Gość bro...da
Takie zachowanie trzeba leczyc u specjalisty,najlepiej u psychologa.Mam kolezanke która to przeszła.Teraz jest dobra zoną i matką ,ale przed kuracją miala nieciekawą opinie i żadnego udanego związku.

Gość ..mam tak samo..
ja na szczescie sie nigdy jeszcze nie dalam :D ale przyznaje alkohol to niesamowity afrodyzjak :D dzisiaj ide pic :D

Gość kawwwka9w883ss
kobieta pijana dupa sprzedana a tak na serio to masz chcice i pod pozorem alkoholu wylazi to tylko na wierzch.proste.

Gość no czemuu
a czemu na trzezwo to nie wylazi?:D w sumie ja tez czesto trzymam sie i nie daje sie calkiem ale... :o

Gość ffo32
i jeszcze sie tym chwalisz?

jak ja sie napije to chce mi sie spac i kazdy mnie wkurza:) ja mam przynajemniej bezpieczne picie

Gość ..mam tak samo..
to typowe na kafe...baba pijana dupa sprzedana.. dlaczego zakladac najgorsza opcje? ja swojej dupki jeszcze nie sprzedalam :P :D ameryki nikt nie odkryl piszzac ze ma sie ochote na sex i po alko to widac...to prawda..ale hamulce i tak mam nikt mnie nie dotknie :)

Gość no czemuu
nie chwale nie zale :P:o pisze staram sie zrozumiec i zmienic

Gość ffo32
to sie zmien, zanim bedziesz miala w towarzystwie opinii latwej 😴

Gość oleńkaaaaa
ale po ilu piwkach tak masz:>?? ja do[iero po ok 3...po 1,2 sie jeszcze kontroluje dobrze:) ciekawe jak tyo u facetów dziala?? wiecie?? slyszalam ze po 1,2 sa szczerzy po 3,4-seks seks seks wzmozony a po 5,6 pijani;P

Gość Magnat T.
Ja po 1 piwie jestem juz pijany :D

no bo ludzie dzielą się na dwa gatunki, tych co się upijają na smutno i tych co na wesoło. Mój teść i szwagierka na smutno a reszta na wesoło, i jak jest biesiada, to połowa płacze, a połowa rży ze śmiechu, ja preferuje raczej na wesoło

Gość serio serioooo
czy zartujesz? facet po 1 piwie????

Gość kawwwka9w883ss
"a czemu na trzezwo to nie wylazi?" no bo ci glupio tak ujawnic swoja puszczalska nature. A po pijanemu masz pretekst "oddalam sie bo bylam pijana" Powiem ci jedno. nikt nie robi po pijanemu czegos, czego tak na prawde nie chce. Alkohol rozluznia i te pragnienia latwiej urzeczywistnic bo jest nam wszystko jedno

Gość serio serioooo
kawka ma racje...np podobala mi sie jedbna laska zawsze peszylem sie na trzezwo przy niej.. wypilem na imprzie 3 piwa i porwalem ja do tanca..do dzis jestesmy para... marzylem o niej przez cale studia..adop pod koniec 4 roku poderwalem..fakt robisz to czego tajk najbardziej ptragniesz a po trzezwemu sie wstydzisz..

Gość no czemuu
polemizowalabym na temat "puszczalskiej natury" bo przecie nawet jak jestem niezle wstawiona to jednak z byle jakim i brzydkim nie dam sie;) ( wtedy oprostu zapala sie czerwone swiatelko i nic i nikt nie jest w stanie tego zmienic) chyba ze by mnie zmusil sila ale po co ? skoro sa takei co im i wyglad jest obojetny;)

Gość kawwwka9w883ss
no widzisz: jednak wiesz co robisz ;)

Gość martinezkaznam ten bol
ja taka miałam kiedyś. jak sobie chlapnełam to od razu wpadałam w jakies flirty. Jak spotkałam mojego obecnego na dyskotece to po pijaku było ciekawie....wtedy miałam na niego wielką ochote( ale byłam dziewicą i sex niegdy nie wchodził w gre, tylko buzi buzi) a dziś?? dziś jak wypije to od razu łożeczko i lulu. Nie mam wogole ochoty na nic. Widocznie trzeba trafić na prawdziwa miłość wtedy sie normuje wszystko , a gdy sie tylko kogos pożada w sensie fizycznym to wtedy budzi sie po alko ten kurewski instynkt.

Gość prowizorka
Podlaczam sie do wypowiedzi poprzedniczki. Kiedys jak bylam wolna to rzeczywiscie po alkoholu bylam bardziej wyluzowana przez co na wiecej pozwalam (do seksu jednak nigdy nie doszlo, az tak nigdy sie nie spilam by sie nie moc kontrolowac), teraz jak jestem juz w stalym zwiazku to po alkoholu jedynie o czym marze to by zasnac slodko w ramionach ukochanego (ale tylko zasnac).

Gość martinezkaznam ten bol
bo ja mysle ze to jest takie podswiadome szukanie milosci. Ze jesli sie z nim zabawie to moze cos z tego bedzie...ja tak przynajmniej rozumuje.