Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciki251

chłopak

Polecane posty

Gość ciki251

chodze z chłopakiem ponad rok.. ostatnio zauwazylam ze ciagle ja po niego przychodz a mieszkamy na jednej ulicy, jak sie umawiamy gdzies to ja na niego czekam pod jego domem ;/ to chyba dziwne bo chlopak powienien biegac za dziewczyna a nie na odwrót.. jak mu powiedzialam pare dni temu zeby przyszedl po mnie napisal zebym przyszla ja.. a ja mu napisalam ze jest chlopakiem i od powieniem chodzic po mnie a nie na odwrót a on napisał ze nie przyjdzie i ze to ze jest chlopakiem nie znaczy ze ma po mnie przychodzic.. i napisal ze jak tak mysle to zalosne :(:(:( co mam zrobic?? wy tez tak macie?

Gość ciki251
nie chce bo nie.. i juz.. :|

Gość mucha8666
zmien chlopaka-nie ulozysz sobie z takim zycia!! potem bedzie ci wmawial ze to ty masz na niego pracowac!!

Gość PIWNE
Rzuć go w cholerę.

nie mozesz mu zawsze ulegac bo pozniej bedzie przyzwyczajony ze Ty zawsze mu ulegasz .badz stanowcza .nastepnym razem napisz przyjdz po mnie.czekam w domu.a jak odpisze zebys Ty po niego przyszla to mu napisz ostatnio przyszlam po Ciebie ,teraz Twoja kolej.jesli nie bedzie chcial przyjsc to nie wychodz z domu.nawet jesli mialabys sie caly dzien nudzic.niech sie nauczy ze tez ma Cie sluchac!

jesli nie ma nog, to niestety wypada zebys to Ty po niego przychodzila,moze ma roznego typu przeszkody do pokonania z ktorymi sobie nie radzi (schody,krawezniki ...)

Gość ciki251
to ze nie ma nóg to nie ja pisałam ;/;/;/ po co ktos sie podszywa?? nie wiem.. teraz sie obraził na mnie.. bo mu powiedziałam zze ja nie przyjde..

nie ma powodu do obrazania! napisz mu "kotku bardzo chce sie z Toba zobaczyc i bedzie mi bardzo milo jak przyjdziesz po mnie.czekam z utesknieniem w domku" wytlumacz mu ze ty ciagle po niego przychodzisz i ze tez chcialabys zeby on tez czasem po ciebie przyszedl

Skoro zapytałaś- ja tak nie mam :) Nie pozwalaj na coś takiego, bo od takich drobnostek blisko do utraty szacunku do twojej osoby. Jak się chłopak nie zmieni- kopnij go w tyłek i znajdź lepszego.

Gość ciki251
nie bede do niego tak pisać.. on jest dla mnie hamski to czemu ja mam mu ciagle lizac dupe? nie bede sie go prosic.. tylko nie rozumiem czemu on tak robi? przeciez ma do mnie niecała 200 m :/

Gość ciki251
nie podszywaj sie i nie klnij w mojim imieniu.. przepraszam wsyzstkich ale to nie ja..

no dziwnie sie zachowuje Twoj facet,ale nie dawaj sie.jesli chcesz zeby po Ciebie przyszedl to rob wszystko zeby przyszedl ale Ty nie ulegaj i nie idz po niego!bo sie nauczy ze zawsze przyjdziesz.ja na Twoim miejscu jesli jest dla Ciebie hamski, nie pisalabym do niego ,nie odzywala sie.czekalabym jakby mu przeszedl ten foch.

Gość ciki251
wiem.. i chyba tak zrobie.. tylko po pierwsze są Swieta.. i nie chce sie kłucic z nim.. po drugie nie potrwfie nie dzwonic do niego.. tak jak on to robi ;/

wiem ze to ciezko :( ale musisz bys silna i musisz postawic na swoim bo bedzie Cie wykorzystywal.nic nie rob,zobaczysz odezwie sie.jak zobaczy ze milczysz.

rzuc sie mu na kolana i obcałuj zmus do seksu łap go za fiuta polubi to a jak nie bedzie chciał przyjsc to powiedz mu ze chcesz sie kochac tu trzeba jak z psem :D

Gość ciki251
jest ktos jeszcze? nie chce sie zachowywac jak ksiezniczka.. chce zeby mnie tylko szanował :(:(:(

Gość Dugas
dziś sram na czarno i cuchnąco.