Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga24

mam smieszny problem

Polecane posty

Gość kinga24

niby glupi ale dziwnie sie czuje:(pewien facet dal mi swoj nr i kazal puscic strzalke jak bede na necie..puscilam no i odpisal ze bedzie wieczorem..a teraz mam wyrzuty ze sie narzucam:(jejku

Gość zluzuj

nie to nie jest smiesnzy problem, tylko zalosny problem, ale jak masz 15 lat to masz do tego prawo

Gość kinga24
masakra:(ja wlasnie taka jestem:(teraz pol dnia bede miala wyrzuty ze jednak sie narzucam:(wiem smieszny problem:(

Gość kinga24
mam 18 lat:(eh niby nie wydzwaniam do niego co 5 minut ale czasem gryze sie ze jednak czasem swoja obecnoscią przytlaczam,mam nadzieje ze sie wyrasta:)

Gość kinga24
hehe:)no spytal czy puszcze strzalke jak bede na necie;)wiec puscilam mu kolo 11 i teraz no i sobie pomyslalam po jego odpisie ze sie narzucam:)wiecie dawno nie pisalismy,i niewiem jak on to na dzien dzisiejszy traktuje,czy mu nie zawadzam albo cos,tak to jest jak dlugo nie ma sie kontaktu ....

Spokojnie, nie narzucasz sie jedna strzalka, ja bym sie nie odzywala i tyle ;) Jak bedzie chcial pogadac to sam do Cieie napisze.

Spokojnie, nie narzucasz sie jedna strzalka, ja bym sie nie odzywala i tyle ;) Jak bedzie chcial pogadac to sam do Cieie napisze.