Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek antoniuszantoninasłonina

siedze sobie i popłakuje

Polecane posty

Gość kobieta o bladych ustach.
sorry, ze dwa razy wyslalam ... niespecjalnie ;) jak taki jest wygodny kolezka to tez jestem za terapia wstrzasowa :) tylko sama sie nad tym nie roztrzasaj, nie mow mu, ze to za kare i w ogole bo sie zbuntuje, zawezmie i dupa :D uzna ze to szkola przetrwania i przeczeka ;) ja bym jeszcze sprobowala na spokojnie go poprosic o zrobienie czegos - oczywiscie z konkretnymi wskazowkami i bez nerwow - bo jak rzucisz haslo i to zdenerwowana to oleje oczywiscie ;)

Proszenie na spokojnie nie działa. Prosiłam, żebyśmy zrobili listę tego co on robi, a co ja na co dzień. Oczywiście uznał to za głupotę, bo po co to? Później prosiłam, zebyśmy podzielili obowiązki i spisali to, zeby było wszystko jasne, też nie chce... Bo mu tak dobrze. ON NIE ROZUMIE I NEI WIDZI, żE JA JESTEM WYKOńCZONA. Chudne w oczach, a on tyje!

dobre i to - mam znajoma ktora po prostu orze w domu. maz nie tknie palcem. ale jej to akurat chyba odpowiada. on byl taki od zawsze. wiedziala za kogo wychodzi. ja bym z taka swieta krowa oszlala :D takze walcz z tym :) ze swojego doswiadczenia mowie BYLE BEZ OKAZYWANIA NERWOW :) okazesz nerwy to juz czapa - OLEJE na bank :) im sie zalacza jakas blokada :D uwazaja nas chyba za niepowazne ze sie tak przejmujemy czymkolwiek...

No, mi wydawało się, że wiem za kogo wychodzę, wyszłam za mąż z rozsądku i miłości i dupa. Nie pije tzn. nie ma z tym problemu, nie pali, niby się dogadujemy, wszystko świetnie, ale odkąd mamy dziecko to ja jestem męczennicą, jego życie się nie zmieniło, tzn. tryb życia.

jak nie bedzie mial czystych majtek to moze zalapie ;) chociaz mozliwe ze najpierw powie ze jestes beeee i nie dbasz o niego :D ale w koncu bedzie musial wyprac ;) jak zacznie narzekac to powiesz normalnie "ojej zobacz Kochaaaanie nie zdazylam uprac...tyle mialam do zrobienia..." i tu zacznij wymieniac co zrobilas - w szczegolach :D i tak codziennie :> jakos trzeba go przelamac :P zjesc moze na miescie, nie bedzie pokrzywdzony, ale ubrac sie przeciez w cos musi ;) w koncu sam upierze :) a to juz cos :) ale zastanawiam sie jak go nauczyc odkurzac czy myc lazienke :D prawdopodobnie stan musialby byc tragiczny zeby zauwazyl ze cos jest nie tak :D

Odkurzyć też mu się zdarzy, ale rzadko, bo nim on to zrobi to ja 10 razy to zrobię, taki z niego słoń. A bałagan mu tak przeszkadza... . No śmieci też czasem wyniesie, chodzi właściwie o to, że nie ma takiego stałego obowiązku, coś mu się zdarzy czasem zrobić. Dzięki za rady :) zawsze to lepiej się robi po rozmowie z kimś :) w dodatku z kims kto mądrze mówi ;)

i tak niestety jest czesto :/ jakby dziecko to byl problem kobiety :D a on jeszcze jest oburzony ze mialby zmienic tryb zycia i wspolczuje sobie na sama mysl < : ) czesc facetow niestety traktuje swoje dziecko jak swoje rodzenstwo...czesc z tej czesci zaczyna podchodzic do sprawy powazniej przy kolejnym dziecku...czesc sie ogarnia pod wplywem kogos z zewnatrz (czyt. kolegi). ale znajdz takiego kolege :P

uszy do gory, nie dawaj sie i nie przemeczaj :) to nie tylko Twoje dziecko i nie tylko Twoj dom :) maż za to jest tylko Twoj i walczysz o swoje :) takze smialo ale z taktyka koniecznie :) gry plan jest niezbedny ;) rozumem go trzeba przelamac :)

jestem...wypłakałam się a teraz stwierdzam że faceci to świnie i idę na disco... może mnie stamtąd nie wyrzucą:P:P:P

ja proponuje jeszcze ten dzien skrocic przez wczesniejsze udanie sie spac :) miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepsze :) opuszczam forum, bo juz nie mam jak trzymac laptopa zeby mi bylo wygodnie ;) a psychicznie jest lepiej :) kolko wzajemnej adoracji i wspolnego narzekania pomaga :) i zajmuje czas co tez jest na plus :) pozdrawiam!

ten dzien zaczal sie rownie zle jak poprzedni :D jeah.... niech sie chociaz skonczy lepiej.............. :/ nic tylko walic glowa w sciane :D