Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verona20

ile macie cm w biodrach???????

Polecane posty

Gość verona20

pytam z ciekawosci ja sie przyznaje bez bicia ze mam 102cm przy 179 cm wzrostu i wadze 64kg

Gość No to prawidłowo
:)

Gość verona20
no nie wiem czy prawidlowo jak dla mnie to jednak za duzo chcialabym mniej.

Gość gorosala
wysoka jestes a nieduzo wazysz wg mnie jak do takiego wzrostu w biudrach dosc sporo masz dziwne ja mam w biudrach 85 cm, ale moja figura to typowy ołówek, nic ciekawego

Gość Ja akurat mam
176 cm wzrostu, 65 kg i 98 cm w biodrach ale niestety widać mi troche kości. :o

Gość verona20
wow 85cm.niezle ja marze tylko zeby jakos ponizej 100 zejsc cwicze ale nie widze efektow:(

Gość Wcale nie sporo
sporo to miałaby np.dziewczyna o wzroście 165 cm.

Gość verona20
macie jakies sposoby zeby zrzycic troche cialka z bioderek?zalezy mi na tym bo mozecie sobie tylko wyobrazic jak wygladam skoro w biodrach 102cm a w talii 64cm nie zabardzo to wspolgra.czy np hulahop pomoze?

verona, ale jestes jak widać po wadze szczupła, więc figurka gruszki z kobiecymi bioderkami czy jak ;> przynajmniej nie zaniżają twojego wieku przez figurę :) mi nie dowierzają nawet jak pokazuje dowód :O

Gość Wcale nie sporo
o to w talii faktycznie jesteś szczuplutka jak na taki wzrost. No a jak z górą? Jesteś bardziej klepsydrą czy moze gruszką?

Gość verona20
wogole dzieki ze pocieszacie mnie bo jestem podlamana ostatnio i teraz swieta jeszcze.:)

Gość verona20
zdecydowanie gruszka

Gość verona20
biust mam 75C ale biodra daja o sobie znac i cierpie przez to.btw wcale tak malo nie waze 64kg?

im więcej róznicy między biodrami a talią tym lepiej podobno ;) znaczy względem zdrowia :) więc jakieś korzysci sa :) hmmm wyglądasz jak lopezka :D przeciez wiele kobiet teraz sobie robi operacje, żeby miec takie ponętne kształty ja osobiście nic nie robię, wiec ci nie poradzę :)

Gość Wcale nie sporo
to moze jakieś ćwiczenia na dolne partie?

no co ty dziewczyno na tym forum kobietki wiedza co mowia ;) a bioderkami sie nie martw bo wg mojego chlopaka to one bardzo facetow kreca kobiece ksztalty nikomu nie zaszkodzily!

Gość Nie wydaje mi się żeby
przy takim wzroście to było dużo.

ale hula hop bym odradzała, bo tylko by ci talia zmalała bardziej, tak mi się wydaje :) może zacznij regularnie pływać?

Gość verona20
wcle nie sporo probowalam cwiczen ale ja nie mam sily i chyba wytrwalosci nie widze rezultatow klecze i podnosze nogi do gory czuje ze miesnie sie napinaja ale nie wiem czy to odpowiednie cwiczenie.jakies przysiady itp.nie moge sie pozbyc tych cm.Laut Chicane ale uwiez mi ze to nie wyglada super jak jest taka roznica spodnie nosze rozmiar 40 a gora 36 -38.powiem szczerze ze kiedys moj ojciec gdy byl na mnie zly powiedzial cyt "srodek ciezkosci ci sie obniza" wiadomo o co chodzi :(

Gość verona20
wisienko niestety do lata musze z plywania zrezygnowac bo nie mam jak

Gość Z własnego doswiadczenia
wiem, że na nogi i tyłeczek najlepiej robią szybkie spacery, marsze a szczególnie chodzenie po górach. :D

Gość verona20
sorki za bledy ;)

Gość verona20
no ja z mila checia na te spacerki bym sie wybrala ale nie w taka pogode i zabardzo nie mam gdzie do gor daleeekoo.ja juz nawet tego peelingu kawowego probowalam jakies ujedrniajace kremy i antycellulitowe teraz uzywam z evelina moze ten produkt cos da wyczytalam ze dziewczyny chwala.

Gość wertowniczka marzen moich
to teraz cie pociesze mam 165cm wzrostu i 98cm w biodrach jak sie czujecie dziewczyny?

Gość verona20
wisienko dzieki napewno skorzystam :)

Gość zajadacz nektaru
dziewczyno ty masz doskonala wage do wzrostu biust tez ok w sam raz a jezeli biodra zlikwidujesz to staniesz sie prosta jak ktos wyzej napisal "olowek" to nie jest sexy.przynajmniej dla mnie kazda kobieta musi miec troche cialka a te 102 czy 103 cm to narawde nie tak duzo wyobrazajac sobie ciebie wygladasz niezle a skad jestes?

najważniejsze to pozytywne nastawienie :) jak już któraś napisała, twoje 102cm w porównaniu do 179cm to wcale nie tak duzo jak ci się wydaje ;) ja sama też mam różne rozmiary bluzek i spodni, a jeszcze inne sukienek ;) ale nie bede mówić jakie bo to nie temat o mnie ;). na szczęście nie ma kobiet idealnych. no i dobrze :D. :).