Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wampir

chcę być kobietą

Polecane posty

No właśnie co byście zrobili na moim miejscu. Problem polega na tym że jestem facetem, nie jestem homo ani transseksualny, a jednak nie chcę być mężczyzną. Chcę byc kobietą i odkąd pamiętam zawsze nią chciałem być. Pamięciom sięgam do czasów gdy miałem jakieś 4/5 lat. Przebierałem się wtedy w ubrania starszej o rok sistry i udawałem że jestem dziewczyną. Rodzice na to nie reagowali, wtedy to była tylko zabawa, a jak się teraz okazuje to nie tylko. Potem gdy miałem jakieś dziesięć lat zaczęło się od potajemnego pożyczania majtek od siostry, ona oczywiście o niczym nie wiedziała. Nosilem damską bieliznę zawsze gdy była okazja podprowadzić majtki siostrze. Trwało to do niedawna. Teraz jestem na studiach, wynajmuję sam kawalerkę, więc bez obaw że ktoś niepowołany odbierze paczkę kupiłem przez internet damskią bieliznę którą noszę. Zakupiłem rajstopy, damskie spodnie, 4 spódnice i chyb z 3 bluzki. Chodzę w tym po mieszkaniu. Aktualnie nie mam dziewczyny od pół roku. Nie mogłem z nią być, widziałem w niej kogoś kim nie jestem a powinenem być. Zresztą nie wyobrażam sobie jak miałbym byc całe życie z kobietą jako mężczyzna. Chcę być z kobietą ale jako kobieta, lesbijka. Chirurgiczna zmiana płci odpada bo nie jestem transseksualistą. Byłem na badaniach i psycholog stwierdził że nie jestem trans. Oni podobno psychicznie czują się kobietami mimo że są mężczyznami. Ja jestem psychicznie mężczyzną, a że nie chcę nim być to lekaży nie obchodzi. Pisze o tym bo nie radzę jóż sobie i musze to wszystko z siebie wywalić a internet daje anonimowość.

Ale ja nie chce mieć białych zębów. Podobają mi się moje żółte zęby, są takie kolorowe. Ja chcę być kobietą.

Gość tez o tym mysle
Jak chcesz byc kobieta , musisz wiedziec ze w Kailiningradzie istnieje bardzo nowoczesna klinika zmiany plci. Po kursie hormonow urosna ci piersi i zniknie zarost, potem mozesz sie pozbyc wacka i wyrobia ci szparke :) to kosztuje niedrogo, ok. 2000 euro . Widzialem zdjecia facetow po operacji - rewelacja ! Prawdziwe kobiety. Wiesz ze jest mozliwosc stworzenia lechtaczki na miejscu penisa? Bedziesz mial normalne orgazmy podczas stosunku! ALe zastanow sie nad tym, co z rodzina i znajomymi? Marek

Gość malutki
MAM PODOBNY PROBLEM JAK WAMPIR JA TESZ CHCIAŁBYM BYĆ KOBIETĄ I Z KOBIETĄ I ODCZÓWAĆ SEKS JAK DZIEWCZYNA JA TESZ OD KILKUNASTU LAT NOSZĘ DAMSKĄ BIELIZNĘ A SZCZEGULNIE TO LUBIĘ DAMSKIE RAJSTOPY I POŃCZOSZKI OJJJJJJ CO JA BYM DAŁ ABY BYĆ NIE ADAMEM A ADĄ